Bodrum Gündem

Alfemo Bodrum’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe Özel Resim Sergisi

ALFEMO Mobilya Bodrum mağazasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde çok anlamlı etkinlik…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum iş dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü farklı etkinlikler ile kutlarken, Bodrum ALFEMO Mobilya Bodrum Mağazası da 3 kadın ressamın eserleri ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel resim sergisi gerçekleştirdi.

Sergi açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, CHP Kadın Kolları, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya ve YK Üyesi Yılmaz Algül katıldı.  ALFEMO Mobilya Bodrum Mağazası işletmecisi Hikmet Çırak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3 Kadın Ressamın sergisini ziyaret eden her bir kişi için Mehmetçik Vakfına 10 lira bağış yapılacağını kaydetti. Hikmet Çırak “Öncelikle bu anlamlı günde, yani 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde tüm kadınlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bu anlamlı güne özel biz de bir şeyler yapmak istedik. Sergimizi ziyaret eden her kişi adına Mehmetçik Vakfına 10 lira bağışlayacağız. Diğer bir yandan da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için oluşturulan bölümden elde edilen gelirin tamamını da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlayacağız…” dedi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı YK Üyesi ve iş insanı Yılmaz Algül de “Bodrum iş dünyası duyarlı bir yapıya sahiptir. Kentimize ve ülkemize her daim sahip çıkar. Hikmet bey de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gibi çok özel bir günde hem Mehmetçik Vakfına, hem de Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağış yaparak bunu net olarak göstermiştir…” dedi.

ALFEMO Mobilya Bodrum Mağazası da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na ayrılan bölüme ve 3 kadın ressamın sergisine ilgi oldukça yoğun oldu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.