Bodrum Gündem

Adaylıktan Çekildi

Adaylıktan Çekildi

Bir süredir CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkalığı için il genelinde yoğun çalışma yürüten Kanı Karakaya, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bu güne kadar Bodrum’dan sadece Tufan Erkan Yakar CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkan olmuştu.  Tufan Erkan Yakar’dan sonra Muğla İl Gençlik Kolları başkanlığı için aday olan Kanı Karakaya adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Muğla il genelinde yoğun bir çalışma yürüten Kanı Karakaya özellikle Bodrum’dan yeterli desteği alamadığını ifade ederek “Bu süreçte daha fazla ısrarcı olmaya gerek olmadığını tespit ettim. Muğla siyasetinin en önemli gerçeği önce kendi bölgenden destek alacaksın, sonra merkez ve diğer ilçelerden. Bodrum İlçe Gençlik Kolları seçim süreci bu kararı almamda önemli bir etken olduğunu ifade etmek istiyorum. Çıktığı bu yolda tek aday olarak seçime gidecek olan kardeşim ağabeyim, dostum Göksel Billur’a bu görevinde başarılar dilerim. Mücadeleye ve CHP için çalışmaya devam…” dedi.

Dikkat çeken ifadelerin yer aldığı bir açıklama yapan Kanı Karakaya, adaylıktan çekildiğini şu ifadeler ile kamuoyuna duyurdu;

“Değerli Yol Arkadaşlarım,

Sevgili vatandaşlarımız bir süredir yürütmekte olduğum Muğla İl Gençlik Kolları başkan adaylığım herkesin malumudur.  İktidara yürüdüğümüz bu günlerde ve evim olarak gördüğüm Bodrum siyasetindeki gelişmeler sonucunda, partimin bu kongre sürecinde zarar görmemesi adına CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlık adaylığımı geri çektiğimi kamuoyu ile paylaşıyorum.

Bu süreçte yanımda olan desteğini benden esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarıma ve yöneticilerine, ilçe Başkanlarıma ve yöneticilerine, Belediye Başkanlarıma ve Meclis üyelerimize, önceki ve bu dönem görev yapan milletvekillerime, çeşitli STK temsilcilerime ve ülkemizin en önemli değerlerinden olan gazetecilerimize, yaşadığım doğup büyüdüğüm KARAOVA BÖLGE’me ve en önemlisi ve en gurur verici olan partili ve parti üyesi olmadığı halde destek veren bölge halkıma, çıktığımız bu yolda bölgeden birisinin aday olduğunda Yerel Milliyetçiliğin ne anlama geldiğini bilen ve buna göre davranıp manevi anlamda destek olan Bodrumlulara çok teşekkür ederim. Kongremizin Muğla’ya ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Çıktığı bu yolda tek aday seçime gidecek olan  Kardeşim abim dostum Göksel Billur a  bu görevinde başarılar başarılar dilerim…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.