Bodrum Gündem

Türk Lionsu 1-3 Mayıs’ta Bodrum’da Buluşuyor…

Türk Lionsu 1-3 Mayıs’ta Bodrum’da Buluşuyor…

Bodrum Lions Kulüplerinin ev sahipliğinde 1-3 Mayıs 2020 tarihlerinde Bodrum gerçekleştirilecek 52. Lions Ulusal Konvansiyonunda (Genel Kurulunda) Lionlar Bodrum’a “Merhaba” diyecekler.

Bodrum Gündem Haber

1-3 Mayıs’ta Bodrum’da yapılacak olan toplantıya  500 kadar Türk ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti lionlarının katılımı beklenmekte.
Mayıs ayında yapılması planlanan organizasyon öncesi yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı  Tamer Mandalinci, MD 118 Uluslararası Lions Dernekleri Konfederasyon Başkanı  Dr.Ahmet Rasim Öztürk, Konsey Başkan Yardımcısı Aysan Şakar,Federasyon Başkanları Sn. Kemal Çemberci, İlknur Türkkaan, Ulusal Komisyon Başkanı Canan Banu Dündar, Bodrum Lions Kulüpleri Başkan ve üyelerinin katıldı.
“Dolu dolu hizmetler olan bir kentte genel kurulumuzu yapmak önemliydi. Bunun da benim konfederasyon başkanlığım dönemine rastlaması da benim için ayrıca bir onur. Sevgili Konvansiyon Ulusal Komisyon Başkanımız Canan Banu Dündar kardeşimiz olağanüstü hazırlık yapmış. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık. Her şey çok güzel gidiyor, inşallah sonunda da çok güzel tamamlarız. Ulusal Komisyonu Başkanımın dışında Bodrum’da 3 tane lions kulübümüz var. Gerek başkanları, gerek üyeleri canla başla bu organizasyon için yılmadan çalışıyorlar. Onları da kutluyor, yürekten teşekkür ediyorum. Uluslararası Lions Kulüpleri’nin 103 yıldır Dünya’da; 1963 yılından beri Türkiye’de karşılıksız hizmetlerini sürdürdüğünü ifade eden Dr. Ahmet Rasim Öztürk, “Dünya’da Birleşmiş Milletler’de sandalyesi olan tek sivil toplum kuruluşudur. Bu çok önemli bir özelliktir. Bunu yapmak çok zor” dedi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Tamer Mandalinci 52. Lions Ulusal Genel Kurulu’nun ilçede yapılacak olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bodrum 10 yıl aradan sonra 2’nci büyük buluşmanıza ev sahipliği yapıyor. Sizle tekrar buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslar arası kuruluş olmasına rağmen yerel olma özelliğini asla yitirmeyen Lions, içinde bulunduğu toplumun düşünsel ve toplumsal özelliklerini, ihtiyaçları ve beklentilerini yansıtan, hizmet noktasında her zaman çözümler üreten çok önemli bir yapıdır” dedi.

1917 yılında Amerika Chicago’da kurulan, dünyanın en etkin hizmet kuruluşu Uluslararası Lions Kulüpleri 103 yıldır dünyada; 1963 yılından beri ülkemizde karşılıksız hizmetlerini sürdürmektedir. Dünyada Birleşmiş Milletlerde sandalyesi olan tek sivil toplum kuruluşu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.