Bodrum Gündem

Vatandaşı Mağdur Edenlere Karşı Sessiz Kalmayacağız

Vatandaşı Mağdur Edenlere Karşı Sessiz Kalmayacağız

Bodrum Ticaret Odasından çok önemli açıklama. Bu güne kadar hiç alışık olunmayan sert bir dil ile yapılan açıklamada; Haksız kazanç sağlayanlara karşı sessiz olmayacaklarını disiplin ve para cezası verileceği ifade edildi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından yapılan yazılı açıklamada Koronavirüs’ü bahane ederek bazı işletmelerin fahiş fiyatlar uygulayarak haksız kazanç sağladıkları tespit edildiği bilgisi verildi. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon çok sert bir dille bu tür fahiş fiyat uygulayan fırsatçılara yönelik olarak; “Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız…” dedi.

BODTO Fahiş Fiyat Uygulayan Fırsatçıları Sert Bir Dille Uyardı…

Bodrum Ticaret Odası tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde.

“Ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs-COVİT-19 isimli hastalık sonrasında bazı işletmelerin, söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından şikayetler ulaştığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede Bodrum Ticaret Odası olarak ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı, tespit edeceğimiz bu tür işletmelerin oda/borsamız Disiplin Kuruluna sevk edileceği ve haklarında “Oda ve Borsa üyelerine verilecek Disiplin ve para cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu hakkında yönetmelik hükümleri” çerçevesinde gerekli işlemlerin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz. Bu nedenle BODTO olarak, bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan açıklıyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.