Bodrum Gündem

60 Yaş Üstü Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz

60 Yaş Üstü Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı ile AK Parti Gençlik Kolları 60 yaş üstü vatandaşların tüm ihtiyaçlarını onların adına alarak, kendilerine teslim edeceklerini söylediler…

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı ve AK Parti Gençlik Kolları Koronavirus’ün en çok 60 yaş üstü yurttaşları etkilediğinden yola çıkarak anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen 60 yaş üstü değerli vatandaşlarımızın 0252 313 91 90 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır…” dedi.

Gökmen’in yaptığı açıklamanın başında “Ülkemizin Korona virüsüyle mücadelesi her geçen gün kararlılıkla sürerken, bizlerde AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak, 60 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan görmek için, Gençlik Kolları Başkanlığımız ile bir çalışma başlattık. Buna göre 60 yaş üstü vatandaşlarımız; gıda, ilaç, Pazar alışverişi gibi ihtiyaçlarını koordinasyon merkezimize bildirdiği taktirde Gençlik Kollarında görevli arkadaşlarımız, bu vatandaşlarımızın alışverişlerini yapıp evlerine teslim edecektir…” dedi.

Osman Gökmen açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Gerek alışveriş bedelini teslim alırken, gerekse alışveriş listesini kendilerine teslim ederken kendileriyle fiziksel bir temas olmayacak ve tüm ihtiyaçları vatandaşlarımızın kapısına teslim edilecektir. Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen 60 yaş üstü değerli vatandaşlarımızın 0252 313 91 90 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır…”

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen “Gençlerimizi organize eden Gençlik Kolları Başkanımız Burak Gödekmerdan başta olmak üzere tüm Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerine tüm Bodrumlular adına teşekkür ederiz. AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı olarak her zaman Bodrum’umuzun hizmetinde olacağımızı bir kere daha belirtmek isteriz…” ifadeleri ile açıklamasını tamamladı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.