Bodrum Gündem

Gümbet Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu’ndan Önemli Duyuru

Gümbet Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu’ndan Önemli Duyuru

Gümbet Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu, ileri yaştaki mahalle sakinlerinin 0546 667 08 60 nolu telefonu arayarak market ve acil ihtiyaçlarını evlerine kadar getireceklerini söyledi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu ve İhtiyar Heyeti, Gümbet Mahalle Sakinlerinin evlerinde istirahatlerine devam etmeleri ve dışarı çıkmamaları yönünde uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederek, market ve acil ihtiyaçlarını Gümbet Muhtarlığı olarak karşılayacaklarını duyurdu.

Bodrum Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu; “Tüm dünyada etkisini gösteren ve Ülkemizde de enfekte kişi sayısında artış olan COVİD-19 ( Corona Virüsü) ile ilgili açıklanan tedbirlere uyulması Kendimiz ve diğer aile bireylerimiz için önemlidir. Bu süreçte İLERİ YAŞTAKİ  mahalle sakinlerimiz,market ve acil ihtiyaçları için Muhtarlığımızla iletişime geçebilirler. Siz evinizde istiharatinize devam edin lütfen. Muhtarlık olarak, ihtiyaçlarınızın evinize gelmesini sağlamaya çalışacağım. Hepinize sağlıklı günler diliyorum…” dedi.

Gümbet Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu; 0546 667 08 60

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.