Bodrum Gündem

CHP’li Gençler Halka Bildiri ve Dezenfektan Dağıtıyor

CHP Bodrum Gençlik Kolları Koronavirus’ten korunmak ve hangi önlemlerin alınması gerektiğini içeren bildirileri dağıtmaya başladı. Gençler bildiriler ile birlikte dezenfektan hediye ediyorlar.

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

CHP Bodrum Gençlik Kolları Koronavirus’ten korunmak ve alınacak önlemleri içeren bildirileri ve dezenfektan dağıtımı yapıyorlar. İslamhaneleri’nden başlattıkları bu bilinçlendirme hareketi, her gün Bodrum’un bir mahallesinde devam edecek.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı, dünyamızı ve ülkemizi tehdit eden Koronavirus’e karşı halkı bilgilendirmek, onlara artık temel ihtiyaç olarak kabul edilen dezenfektan dağıtmak için bu gün İslamhaneleri’ne geldiklerini kaydederek; “Bu gün İslamhanelerinde yurttaşlarımız ile birlikteyiz. Yarın ve diğer günler de bu çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde devam ettireceğiz. Hem İlçe Başkanlığımız, hem Kadın Kollarımız, hem de Bodrum ve Büyükşehir Belediyemiz sokaklarda bilgilendirme ve dezenfekte çalışmalarını yürütmekteler. Diğer yandan yaşlı ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza da her türlü yardımı gerçekleştirmekteler. Biz de Gençlik Kolları olarak bu süreçte halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi için bildiriler dağıtıyoruz. Biz gençler bir gün değil, 365 gün yurttaşlarımızın hizmetindeyiz…” dedi.

Yurttaşlar gençlerin halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına yaptıkları bu çalışma için övgü dolu sözler söylüyorlar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.