Bodrum Gündem

Bodrumlu Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Dezenfektan Sağlıyorlar

Bodrumlu Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Dezenfektan Sağlıyorlar

 

Sinada Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güneri “Bodrumlu şehit ve gazi ailelerine ücretsiz olarak dezenfektan desteği sağlayacağız…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Tüm dünyayı saran Korona Virüs Salgını insanlarımızı geçmişte olduğu gibi yardımlaşmaya ve ihtiyacı olanları düşünmeye sevkediyor. Bu bağlamda birçok firma ve yardımsever de ihtiyacı olanlara yardım etmek için adeta birbirleri ile yarışıyor.

Sinada Kimya sahibi Mustafa Güneri de bu yardımseverlerden birisi. Güneri Çin’den başlayan ve tüm insanlığı tehdit eden Korona virüsüne karşı bir şeyler yapmak zorunda olduğunu düşünerek örnek bir çalışma başlattı. Güneri “Doğru bir şeyler yapabilmek için doğru kişilerle çözüm üretebilmek gerekiyor. Firmamızın kimya ve çevre mühendisleri ile bir beyin fırtınası gerçekleştirdik. Sonuç bütün dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkileyen korona virüsü salgınına karşı en önemli ihtiyaç maddesi olan dezenfektan üretimine başladık. Bu süreçte özellikle Ege bölgesinin tüm resmi kamu kurumları ve belediyeler ile çalışmalarımız sürerken, özellikle şehit ve gazilerimizin aileleri içinde bir şeyler yapmak istedik. Onlar bizim başımızn tacıdır. Onları asla yalnız bırakmayacağız…” dedi.

Mustafa Güneri sözlerini “Zor günlerde hem halkımızın sağlığı için hem de milletimizin yaralarını sarmak için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlikte atlatacağız. Bizim ülkemize şehrimize, insanlarımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Sorumluluğumuzun da farkındayız…” şeklinde tamamladı.

BODRUM GÜNDEM NOTU:

Zor dönemlerde öyle güzel insanlar ortaya çıkıyor ki onları tanıyor olmak bile büyük bir mutluluk. Sinada Kimya gibi bir çok firma ve yardımsever yurttaş eksik kalan noktaları tamamlamaya çalışıyor. Özellikle bu süreçte reklam olmasın diye, adını vermeden yapılan çok büyük yardımlar var. Bunları bu süreci atlattıktan sonra yazacağız. Biliyoruz ki karşılıksız olarak digital ateş ölçerler, dezenfektan maddeleri, maskeler ve diğer birçok ihtiyaç malzemelerini hem de çok yüklü miktarda sağladılar, sağlamaya da devam ediyorlar. Onlar bizim insanlarımız, bizim yerel firmalarımız, yerel iş insanlarımız ve STK’larımız.

Onlara minnettarız…

(Onları bu süreçten sonra tek tek yazacağım)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.