Bodrum Gündem

Bodrum Otogarında KORONA Şüphesi – BODRUM’DA SON DAKİKA !!!

Memleketinde gitmek üzere Bodrum Otogarında bilet almak için bekleyen yurttaşlardan birisinde yüksek ateş tespit edilince, gerekli önlemler alınarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

28 Mart Cumartesi gününden bu yana memleketlerine gitmek için çabalayan yurttaşlar Bodrum kaymakamlığı ve Bodrum belediyesinin olanakları ile gönderilmeye devam ediyor. Bu gün de yoğun bir şekilde Bodrum Otogarında bilet kuyruğuna giren yurttaşlar önce ateş ölçer ile kontrol edilerek teker teker firmaların yazıhanelerine alınıyorlar. Bu sırada Bodrum Emniyeti de gerekli önlemleri alarak bir kargaşa çıkmaması için uğraş veriyor.

Bodrum belediyesi Özel Kalem Müdürü Yaşar Çelikhan’da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın direktifleri doğrultusunda  ve memleketlerine gitmek isteyen çoğu inşaat işçisi Bodrum Otogarında memleketlerine gidebilmek için sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar.

Ateş ölçümleri yapılırken yüksek ateş tespit edilen (adı bizde saklı) 25 yaşlarında bir genç, gerekli önlemler alınarak hastaneye götürüldü. Yüksek ateş tespit edilen gene önce koruyucu tulum, eldiven ve maske takılmasının ardından ambulansa bindirildi.

Konu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki süreçte okurlarımız ile paylaşılacaktır…

Yorumlar

  1. Cihan ÖZARSLAN dedi ki:

    İyi ki varsınız ve bizleri habersiz bırakmıyorsunuz. Haberlerinizde halk sağlığını önemsiyor ve bilgilendirmelerinizi panik yaratmadan son derece güzel ve akıllıca yapıyorsunuz. Bizler evdeyken, siz dışardasınız. Teşekkür ederim.
    Av. Cihan ÖZARSLAN