Bodrum Gündem

Bodrum’da Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 7 Değil 3 …

Bodrum’da Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 7 Değil 3 …

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum’da korona virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 7 değil 3 olduğunu söyledi.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen daha önce Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın özel bir haber ajansına verdiği röportajda, Bodrum’da korona virüsten yaşamını kaybedenlerin sayısını 7 olarak açıklamasının ardından yazılı bir basın açıklaması ile bu sayının 7 değil 3 olduğunu ifade etti. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in yazılı basın açıklamasının detayları şöyle;

“Resmi makamlardan almış olduğumuz bilgilere göre; Muğla İl ve İlçelerinde korona virüs nedeniyle toplam vefat sayısı 7’dir. Bu vefatların 3’ü Milas, 2’si Muğla merkez, 1’i Fethiye, 1’i de Bodrum’da gerçekleşmiştir. Vefat eden vatandaşlarımız arasında Bodrum’da yaşayan 3 kişi vardır. Bu 3 kişiden biri Bodrum’da, biri Milas’ta, biri de Muğla’da vefat etmiştir. Bu resmi rakamlara rağmen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bir açıklama yapmış ve Bodrum’da toplam ölüm sayısının 7 olduğunu söylemiştir. Resmi verilerden anlaşıldığı gibi Bodrum’da ölüm sayısı kesinlikle 7 değildir.

Oldukça hassas bir dönemden geçmekteyiz. Vatandaşlarımız zaten salgın nedeniyle yeteri kadar endişelidir. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın resmi verilere dayanmadan açıklama yapması, endişeleri daha da arttırmaktadır. Bu kritik süreçte Resmi makamlarca doğrulanmadan kimse sokak dedikodusuna göre açıklama yapmamalıdır. Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı bundan sonra resmi verilere dayanarak açıklamaya yapmaya davet ediyoruz. Aksi takdirde yaşanacak infial, hepimize zarar verecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.