Bodrum Gündem

Bodrum’da Koronavirus bir can daha aldı iddiası Son Dakika!!!

Bodrum’da Koronavirus bir can daha aldı iddiası Son Dakika!!!

Koronavirus Bodrum’da bir can daha aldı. U.D. nin Korovirüs testinin negatif çıktığı bilgisine ulaşılırken, ölüm raporunda bulaşıcı hastalık ifadesinin ne anlama geldiği de merak konusu oldu…

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

Koronavirus tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de can almaya devam ediyor. Türkiye’nin en önde gelen turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’da son bir ay içinde yoğun bir nüfus nufus artışı yaşanmaktaydı. Özellikte yurtdışından gelen yurttaşların Kotonavirüs taşıyıcısı olabileceği göz önünde tutulursa; yakın zaman içinde yurtdışına çıkmış ve sonra yurda dönenlerin hem taşıyıcı hem  olde hasta olma olasılıkları daha yüksek.

Bodrum Akyarlar’da da yakın zamanda Fas’tan yurda dönen bir yurttaş yaşamını kaybetti. Edindiğimiz bilgilere göre tur rehberliği yapan 51 yaşında bir kız evlat sahibi U.D. yaklaşık bir ay önce kalp yetmezliği ve zatürre teşhisi ile özel bir hastaneye kaldırılıyor.

Geçtiğimiz hafta ise (10 gün önce)  Bodrum’da pandemi hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan Özel Hastaneye kaldırılıyor. Lakin Yapılan tüm tedavilere karşın yaşam mücadelesini kaybeden 51 yaşındaki U.D. için, bulaşıcı hastalık ve kalp yetmezliği nedeni ile vefat ettiği şeklinde rapor düzenleniyor.

Koronovirüs teşhisi ile yaşamını kaybettiği iddia edilen U.D. tören yapılmadan usulüne uygun olarak toprağa verildi. U.D. toprağa verilirken yakınları araçtan indirilmedi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.