Bodrum Gündem

Zor Günler Yaşıyoruz Ekonomi Çöküyor

Zor Günler Yaşıyoruz Ekonomi Çöküyor

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Koronavirüsün ekonomiye etkilerini sordu, MİTSO Başkanı Reşit Özer “Maddi sıkıntıları giderek artıyor. Mutlaka bir çözüm yolu bulunmalı…” dedi…

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek koronovirüs salgınının ekonomiye etkilerini ve alınması gereken önlemleri sordu. CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve danışmanları Mehmet Yaşar Yiğit ve Akansu Özgül ile birlikte MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret eden Suat Akar, koronavirüs salgınına ilişkin Mecliste ve partisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer’den salgının ekonomiye etkilerini soran Suat Akar, salgın nedeniyle açılamayan işyerlerine maddi yardımda bulunulması gerektiğini ifade etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Muğla Milletvekili Suat Özan ve aynı zamanda MİTSO’nun meclis üyesi olan CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Gerek sağlık bakımından, gerekse bu salgının ekonomimize etkileri bakımından zor günler geçiriyoruz. Özellikle önlemler kapsamında açılamayan işyerleri var. Bunların maddi sıkıntıları giderek artıyor. Mutlaka bir çözüm yolu bulunmalı. TOBB’a ilettiğimiz sorunlar ve çözüm önerileri kapsamında bazı  düzenlemeler yapıldı. Vergiler ertelendi, yeni bazı kredi olanakları sağlandı. Ancak Milas’ta ve pek çok yerde, turizm sektörü ve sektöre hizmet sunan yan sektörler var. Turistik tesislere personel taşıyan üyelerimiz, artık taşımacılık yapamıyor…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.