Bodrum Gündem

Hastanelerde Malzeme Eksiği Var Diyenler Kötü Niyetlidir

Hastanelerde Malzeme Eksiği Var Diyenler Kötü Niyetlidir

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “Malzeme eksikliğinin gündeme getirilmiş olmasını, vatandaşı tedirgin etmek ve mevcut sağlık kuruluşlarına olan güveni sarsmaya yönelik girişimler olarak değerlendirmekteyiz…” ifadeleri yer aldı…

Bodrum Gündem Haber

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer tarafından yapılan yazılı açıklamada oldukça önemli noktalara işaret edilerek “Hastanelerimiz ve sorumlu olduğumuz tüm sağlık teşkilatlarında; ihtiyacımız olan, başta maske olmak üzere tüm kişisel koruyucu ekipmanlar, Sağlık Bakanlığımızca, Müdürlüğümüze ve bağlı kurumlarımıza düzenli olarak tedarik edilerek dağıtılmaktadır…” ifadeleri yer aldı.

Kişisel koruyucu ekipmanları kısıtlanmadan verilmektedir…”

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Gencer “Ayrıca Müdürlüğümüzün ve hastanelerimizin satın alma birimleri ve satın alma kanalları da işlemekte olup, personellerimizin çalıştığı birim ve görev yerlerine uygun riskler göz önünde bulundurularak, kişisel koruyucu ekipmanları da kısıtlanmadan verilmektedir…” dedi.

Malzeme eksikliğinin gündeme getirilmesi vatandaşı tedirgin etmek için yapılıyor…

Dr.Gencer açıklaması şu şekilde devam ediyor; “Müdürlüğümüze yapılmış başvuru, edilmiş talep ve yerine getirilmemiş hiçbir alım isteği yoktur. Malzeme eksikliğinin gündeme getirilmiş olmasını, vatandaşı tedirgin etmek ve mevcut sağlık kuruluşlarına olan güveni sarsmaya yönelik girişimler olarak değerlendirmekteyiz…”

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer açıklamasını “Koronavirüsü salgını ile mücadelede Sağlık Bakanlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğümüz gerekli tedbir ve önlemleri almış ve almaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur…” şeklinde tamamlandı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.