Bodrum Gündem

Sağlıkta Şiddetin Önlenmesi Yasası Meclis’te

Sağlıkta Şiddetin Önlenmesi Yasası Meclis’te

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Sağlıkta Şiddetin Önlenmesi Yasası”na ilişkin açıklama yaptı…

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Fedakarca görev yapan Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti önlemek amacı ile AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı ve benim de imzaladığım kanun teklifimizi Meclis Başkanlığı’na sunduk. Bu kanun tasarısı için başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA olmak üzere Hükümetimize ve İttifak Ortağımız MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’ye tüm sağlık çalışanlarımız adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum…” dedi.

“Bu suçu işleyenlere infaz erteleme imkanı verilmeyecek…”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Sağlığımızı ve canımızı emanet ettiğimiz ve fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik pozitif çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede; görevlerini yaparken şiddete uğrayan sağlıkçılarımızı unutmadık ve bu şiddeti önlemek amacı ile hazırladığımız kanun teklifimizi Meclis Başkanlığı’na sunduk. Teklifin istisnasız tüm vekillerimizin desteğiyle en kısa sürede yasalaşacağına inanıyoruz. Bu düzenlemeyle 1 milyon 100 bini aşkın sağlık çalışanımıza güvence sunulacak ve şiddetin cezası yarı oranda artacak, bu suçu işleyenlere de infaz erteleme imkanı verilmeyecek…” dedi.

“Bu zorlu süreçte sağlıkçılarımızın her zaman yanlarındayız…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan açıklamasını “Başta Muğlamızdaki sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlıkçılarımıza sağlıklı günler diler, yaşadığımız bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir,  kanunun şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim…” şeklinde açıklamasını tamamladı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.