Bodrum Gündem

Borcunuz Bin Liradan Azsa Elektriksiz Kalmayacaksınız…

Borcunuz Bin Liradan Azsa Elektriksiz Kalmayacaksınız…

Koronavirüs nedeniyle yaşanan sıkıntılardan biri olan elektrik kesintisi ile ilgili Enerji Bakanlığından gelen bilgi vatandaşları sevindirdi. Borcu bin liranın altında olan yerlerin elektriği kesilemeyecek.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrumlu esnafın son günlerde borcundan dolayı işyerlerinin elektriğinin kesildiği yönündeki şikayetleri Enerji Bakanlığına taşındı. Bakanlıktan borcu bin liranın altında olan işletmeler için sevindirici haber geldi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yazılı basın açıklamasında konuyu Muğla Milletvekili Yavuz Demir Aracılığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ilettiklerini ve AYDEM’e aylık bin lira ve altı borcu olan esnafın elektriğinin kesilmemesi yönünde talimat geldiğini açıkladı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen tarafından yapılan yazılı basın açıklamasının detayları şöyle;  “Bazı esnaf arkadaşlarımızdan almış olduğumuz bilgide, AYDEM’in borçtan dolayı elektrik kesintisi yaptığı anlaşılmıştır. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir aracılığıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza konuyu ivedilikle ilettik. Bunun üzerine almış olduğumuz bilgi; Aylık 1.000 TL ve altı fatura borcu olan hiçbir esnafımızın elektriği kesilmeyecektir. Konuyla ilgili talimat, Bakanlığımız tarafından AYDEM’e iletilmiştir. Vatandaşlarımızın evinde zaten kesinti yapılmayacağı, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından daha önce açıklanmıştı. Borcundan dolayı elektriği kesilen esnafımız, ya da vatandaşımız konuyla ilgili mağduriyetini bize iletebilir. Bu kapsamda olan esnaf sayımız tüm esnafımızın % 76’sını kapsamaktadır. Bu hassas dönemi el ele vererek güç birliğiyle aşacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.