Bodrum Gündem

Koronadan İzmir’de Vefat Etti, Bodrum’da Defnedildi

Koronadan İzmir’de Vefat Etti, Bodrum’da Defnedildi

75 yaşındaki (1945 doğumlu) Şenay Ö. Koronovirüs vaka ve ölümlerin en yoğun olduğu illerden birisi olan İzmir’de yaşama veda etti. Koronavirüs nedeni ile İzmir’de yaşamını kaybeden Bodrumlu Şenay Ö. Bodrum’da defnedildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Koronovirüs nedeni ile yaşamını kaybeden 75 yaşındaki Şenay Ö. İzmir’den memleketi Bodrum Yalıçiftlik Mahallesin’e getirildi ve Çiftlik Mezarlığında toprağa verildi. Mahalle sakinlerinden aldığımız bilgilere göre; Şenay Ö.  yaşamını İzmir’de sürdürmekteydi. Bir süre önce koronovirüs nedeni ile tedavi altına alınan Şenay Ö. İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ailesinin isteği üzerine bu gün öğle saatlerinde Bodrum’a getirilen Şenay Ö. Hıfzıssıha’nın cenaze gömü kuralları çerçevesinde, tabutuyla birlikte Çiftlik Mahallesi mezarlığına gömüldü.

İstanbul, Ankara, İzmir Başta 6 İlde Yoğunluk Görüldü…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her akşam verdiği bilgiler ışığında, İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya ve Zonguldak’ta yoğunluk olduğu görülüyor. Sağlık Bakanı Koca, Türkiye geneli koronavirüs yoğunluk haritası ile ilgili olarak; “Kırmızıyla işaretlenen bölgeler, yoğunluğun daha fazla olduğu bölgeler olarak yansımakta. Özellikle Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya, Zonguldak. Özellikle bu noktada yoğunluğun daha fazla olduğunu bu haritadan görmek mümkün…” dedi. Bakan Koca İllerin mahalle mahalle hangi yoğunlukta vaka ve ölüm olduğunu da izleyebildiklerini sözlerine ekledi.

Muğla’da şu ana kadar sıkıntılı bir durum yok o nedenle daha dikkatli olmak gerekiyor…

Muğla’da durum şu ana kadar stabil bir durumda. Vaka sayıları ve kaç ölüm olduğu konusunda resmi açıklama yapılmazken, özellikle yerel gazetecilerin kendi kaynaklarından aldıkları bilgiler doğrultusunda bu güne kadar çok sıkıntılı bir durum yok.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.