Bodrum Gündem

 BODTO Meclisi Bir Araya Gelerek Gündeme İlişkin Kararlar Aldı…

 BODTO Meclisi Bir Araya Gelerek Gündeme İlişkin Kararlar Aldı…


Bodrum Ticaret Odası meclisi uzaktan online olarak gerçekleştirdiği Meclis toplantısında; Corona 19 salgını nedeniyle tüm dünyada ve ülkemiz de olduğu gibi Bodrum da insan yaşamını tehdit eden salgının yanı sıra çok büyük ekonomik sorunlar ortaya çıktığı ve bu sorunların çözümü konusunda BODTO olarak çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut S.Kocadon, yaşanan sağlık ve ekonomik kriz karşısında BODTO üyelerinin ve diğer ticaret erbaplarının önüne çıkan ödeme zorluklarına karşı borçların 2021 Temmuz sonrasına ertelenmesini istediklerini ve üyelerine düşük faizli yeni krediler temin edilmesi için girişimlerde bulunduklarını anlattı.

Kocadon, Türkiye Odalar ve Borsalar  TOBB birliği başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de bu konularda görüşerek taleplerini dile getirdiklerini anlattı. Kocadon bu konudaki somut girişimleri önümüzdeki hafta içinde daha ayrıntılı olarak basın aracılığı ile kamuoyuna açıklayacağını sözlerine de ekledi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Kocadon, oda olarak gereken maske ve gıda yardımları dağıtılması konusunda da üzerimize düşeni aktif olarak yapıyoruz dedi.

Turizm sezonu konusunda kayıpların azaltılması için de çalışmalar yapıldığını anlatan Kocadon bu Korona salgını nedeniyle hayatlarını kaybedenlere Allahtan Rahmet, yakınlarına da sabırlar dilediklerini ifade ederek bu konuda en ön safta mücadele eden başta sağlık çalışanları, eczaneler, kamu görevlileri yanı sıra fırıncılar, marketler, pazarcı, tüpçü, sucu gibi yaşamın devam etmesinde halkımızın ihtiyaçlarını karşılamakta ön safta mücadele eden herkese çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Bodrum Ticaret Odası olarak hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında Bodrum da fırınların çalışmalarının koordinasyonunda Kaymakamlık ve Belediye ile işbirliği halinde olunarak yer aldıklarını da belirtti.

BODTO’nun uzaktan online olarak düzenlediği; meclis toplantısına meclis üyeleri büyük bir yüzde olarak katılırken, tüm kararlar üyeler tarafından oybirliği ile alındı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.