Bodrum Gündem

“Gıda ve Hijyen Paketi” Desteği, Valilik Kararınca  Yasak Kalkıncaya Kadar İptal Edildi…

“Gıda ve Hijyen Paketi” Desteği, Valilik Kararınca  Yasak Kalkıncaya Kadar İptal Edildi…

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ve hijyen malzemelerinin karşılanması için başlattığı “Gıda ve Hijyen Paketi” desteği sokağa çıkma yasağı nedeniyle Valilik kararıyla durduruldu.

Bodrum Gündem Haber

“Gıda ve Hijyen Paketi” desteği sokağa çıkma yasağının kalmasının ardından devam edecek.

13 İlçede Vatandaşa Destek Veriliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını sonrasında iş yerleri kapanan, işten çıkarılan ve zor durumda bulunan ailelere gıda ve hijyen malzemesi desteği sağlıyor. Destekler iki ayrı paket halinde yapılırken birinci pakette gıda malzemeleri, ikinci pakette ise temizlik malzemeleri bulunuyor. Dağıtımı devam eden gıda ve hijyen malzemesi paketleri 13 ilçedeki vatandaşlara ulaştırılıyor.

Yasak Kalkınca Dağıtımlar Devam Edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ve hijyen malzemelerinin karşılanması için başlattığı “Gıda ve Hijyen Paketi” desteği sokağa çıkma yasağı nedeniyle Valilik kararıyla durduruldu. Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Bu zor günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz gıda ve hijyen kolisi dağıtımlarımız sokağa çıkma yasağı nedeniyle Valilik kararıyla durdurulmuştur. Sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte dağıtımlarımıza devam edeceğiz” denildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.