Bodrum Gündem

Bodrum Mutfak; Bodrum’un mavisinde buluşacağız

BODRUM’un önde gelen yerli markalarından Bodrum Mutfak Mobilya,  kuruluşunun 24. yıldönümünü geçmiş yılların aksine etkinlikle değil anlamlı bir toplumsal mesajla kutladı…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Mutfak Mobilya kurucusu Mustafa Güneri, personeli ile birlikte bir video hazırlayarak, Covid-19 karantinası nedeniyle zor günler geçiren halkımıza sosyal medya üzerinden birlik ve beraberlik mesajı verdi. 24 yılda binlerce evin mutfağına girdiklerini ve mutfak sahiplerini müşterileri değil dost olarak gördüklerini belirten Güneri, “Güvenilir ellerdesiniz. Çünkü biz değer veriyor ödün vermiyoruz…” dedi.

Güneri masajında şunları söyledi:

Bodrum’un Mavisinde Buluşacağız…

“24 yıl önce bugün. Yaşamlarınıza değer katabilmek için düştük hayallerimizin peşine. İlk günkü heyecanla geliyoruz her gün işimize. 24 yılda binlerce dostumuz ile kocaman bir aile olduk. Ve biz dostlarımıza hiçbir zaman müşteri demedik. Hep değer verdik asla ödün vermedik. Bu zor günleri de birlikte atlatacağız. İnanıyoruz ki, ilhamını Bodrum’un mavisinden alan bizler en kısa sürede yine Bodrum’un mavisinde buluşacağız…” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.