Bodrum Gündem

Sevilay Ay Koronavirüsü yendi ve taburcu oldu – Bodrum’dan Güzel Haberler

Bodrum’dan Güzel Haberler gelmeye başladı. Uzun bir süredir Coronovirüs  Covit-19 salgın hastalığı ile mücadele eden Sevilay Ay koronavirüsü yendi ve hastaneden taburcu oldu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

56 yaşındaki Sevilay Ay Covit-19 testinin pozitif çıkması nedeni ile yaklaşık bir aydan bu yana Bodrum’un Pandemi Hastanesi olarak belirlenen Bodrum Acıbadem Hastanesinde tedavi görmekteydi. Bu sabah (21 Nisan 2020) itibarı ile beklenen güzel haber geldi. Sevilay Ay’ın koronovirüsü yendi ve hastaneden taburcu oldu.

Sevilay Ay’ın oğlu Mehmet Ali Ay ve kızı Ayşe Ay Kocaker ile birlikte evinin yolunu tuttu. Mutluluğunu ifade etmekte bile zorlanan Mehmet Ali Ay duygularını şu sözlerle paylaştı; “Allah öncelikle Sağlık Bakanlığımızdan, Bodrum Acıbadem Hastanesi çalışanlarından razı olsun. Hepsine minnetlerimi sunuyorum. Gerçekten çok zor bir süreç atlattık. Umuyorum annemin bu durumu bir çok hastaya da umut ışığı olur. Şu anda mutluluğumu kelimelerle ifade edemiyorum. Heyecandan da konuşamıyorum. İnşallah annemin durumu herkese bir umut olur. Enfekte olup daha sonra da entübe olan bir hastanın koronovirüs ile mücadele ederek yenmiş olması çok önemli. Hiç kimse ümidini kaybetmesin ve mücadele etsin. En sonunda herşey çok güzel oluyor…”

Mehmet Ali Ay özellikle Bodrum Acıbadem Hastanesi Başhekimi Feridun Çilli ve ekibinin çok emeği ve katkısı olduğunu da kaydederek, devletin bu süreçte kendilerine çok destek verdiğini de  sözlerine ekledi.

Böylesine güzel haberleri vermek dileği ile…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.