Bodrum Gündem

Şekerbank’tan BODTO üyelerine özel finansman

Şekerbank, koronavirüs salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Bodrum Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 48 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Bodrum Gündem Haber

Şekerbank, zorlu koronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Bodrum Şube Müdürü Yüksel Yurtsever ile Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon arasında imzalandı.

Protokol ile Bodrum Ticaret Odası’na kayıtlı olan KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 48 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Turizm beraberinde 58 sektörü de doğrudan ya da dolaylı olarak etkiliyor…

Bodrum ekonomisinin lokomotifi olan turizmin, beraberinde 58 sektörü de doğrudan ya da dolaylı olarak beslemekte olduğunu ve turizm sektörünün darbe alması durumunda diğer sektörlerin de buna bağlı olarak etkilendiğine dikkat çeken Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, 2020 turizminden ümitli iken Covid-19 gibi bir salgını hesaba katmadıklarını ve kötü bir düşüş yaşadıklarını belirtti. Bodrum ekonomisinin büyüklüğüne dikkat çeken Kocadon, bu düşüşün ardından tüm özel bankalara kredi imkanları sağlamaları konusunda çağrıda bulunduğunu söyleyerek Şekerbank’ın bu konuda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek çağrısına kulak verdiğini açıkladı.

Mahmut Serdar Kocadon: “Bu olağanüstü dönemde sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum”

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a bu olağanüstü dönemde de yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum…” dedi.

Yüksel Yurtsever: “Her dönem olduğu gibi bu zorlu dönemde de üretenlerimizin yanındayız”

Şekerbank Bodrum Şube Müdürü Yüksel Yurtsever protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 66 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu koronavirüs salgını sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de BODTO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz…” dedi.

Şeker Bank İletişim Bilgileri ile şöyle;

ŞekerBank T.A.Ş Bodrum Şubesi Müşteri Temsilcileri:

Mert Tayaz: 0541 885 56 65
Soner Kuşçu: 0505 641 91 68
Ecem Gök: 0507 629 91 88
Tel: 0252 313 54 61 / 5300 / 5301
Faks: 0216 453 71 93

E-mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.