Bodrum Gündem

Bu Pasta Her Şeye Değer…

Bu Pasta Her Şeye Değer…

Geçtiğimiz hafta yaşanan 4 günlük sokağa çıkma yasağına denk gelen  5. evlilik yıldönümleri anne Hülya Gürgüç’ün yaptığı sürprizle unutulmaz hale geldi. İzzet -Nihan Gürgüç çiftinin mutluluklarına diyecek yoktu.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İzzet -Nihan Gürgüç çiftinin hafta sonu yaşanan sokağa çıkma yasağına denk gelen  5. Evlilik yıldönümünü yalnız geçirmelerine İzzet Gürgüç’ün annesi Hülya Gürgüç’ün gönlü razı gelmeyince Bodrum merkezden Turgutreis’e  Tükkkuyusu Mahalle muhtarı Bahattin Aşkın ve Belediye Zabıta ekiplerinin desteği ile yaptığı pasta sürprizi genç çifti şaşkınlığa uğrattı.

Kapıyı açtıklarında ellerinde üzerinde mumlarla duran zabıta ekipleri ve Tükkkuyusu Mahalle muhtarı Bahattin Aşkın’ı gören İzzet -Nihan Gürgüç çiftinin mutluluklarına diyecek yoktu. Sosyal mesafe kuralına dikkat ederek teslim aldıkları pastanın mumlarını üfleyen Gürgüç çifti hem muhtar Bahattin Aşkın hem de belediye zabıta ekiplerine dakikalarca teşekkür ederken evlilik yıldönümü pastalarından da ikram ettiler.

İzzet Gürgüç’ün annesi Hülya Gürgüç, aile olarak birbirlerine çok düşkün olduklarını ve oğlu ile gelinin evlilik yıl dönümlerinde covit 19 salgını nedeniyle ayrı kalsalar da yalnız bırakmak istemediğini, aklına böyle bir  sürpriz geldiğini belirtirken sözlerine şöyle devam etti “Bütün anneler gibi çocuklarım benim için de çok kıymetlidir. Zor zamanlardan geçiyoruz. Annem ve eşimin koronadan etkilenmemeleri için salgın başladığından bu yana evden hiç çıkmadık. Annemin ilacından ekmeğimize kadar sağ olsun ihtiyaçlarımızın karşılanmasında mahalle muhtarımız Bahattin Aşkın büyük destek veriyor. Kendisinin hakkını ödeyemeyiz.  Çocuklarımın 5. Evlilik yıldönümlerinde böyle bir sürpriz yapmak istediğimi kendisiyle paylaşınca bizi kırmadı ve belediye zabıta ekiplerinin desteği ile Turgutreis’te ikamet etmekte olan oğlumun evine kadar pasta götürdüler. Hem beni hem de çocuklarımı çok mutlu ettiler. Zor günleri birlikte dayanışarak aşacağımıza olan inancımızı hiç kaybetmedik.” Dedi.

Tükkkuyusu Mahalle muhtarı Bahattin Aşkın, Gürgüç ailesine yapılan jest ile ilgili olarak “Biz Türkkuyu’sunda bir aile gibiyiz. Uzun zamandır mahallemin muhtarlığını yapmaktayım. Mahallemde kimin neye ihtiyacı olursa elimizden geldiğince destek vermeye gayret ediyoruz. Hülya hanımın bu isteğini gerçekleştirirken sağ olsun Bodrum Belediye başkanımız Ahmet Aras ve  belediye zabıta ekipleri bize yardımcı oldu. Zor günleri güzelleştirmeye ve daha yaşanılır hale getirme çabası içindeyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.