Bodrum Gündem

BODRUM’UN ÇINARLARINA ANLAMLI ZİYARET

100 yaşını aşmış Bodrumlular Anneler gününde tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz eşi ile birlikte 100 yaşını aşmış Bodrum’un Çınarlarını ziyaret etti…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz Türkuyusu Caddesinde yaşamını sürdüren 101 yaşındaki Mediha Dumanlı ziyareti sırasında Bodrum’da 100 yaşını aşmış toplam 12 yurttaşın olduğunun bilgisini de verdi. Kaymakam Yılmaz her ihtimale karşılık risk grubunda olan büyüklerin evlerinin içine girmek yerine, balkondan ya da camdan selamlaşarak sohbet etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz “Öncelikle tüm annelerimizn anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Bu gün sayın İçişleri Bakanımız ve Muğla Valimizin hediyelerini, ilçemizde 100 yaşını aşmış annelerimize ilettik…” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Muğla Valisi Esengül Civelek 100 yaşını aşmış annelere birer eşarp ile Sakarya‘da oluşturulan “Cennet Anneleri” adı verilen ormana 100 yaşını aşmış anneler adına dikilmiş birer fidan sertifikası armağan edildi.

Bodrum Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı da mahallesindeki tüm kadınların anneler gününü kutladı…

Not: Bu fotoğraflar 101 yaşındaki Mediha Dumanlı’nın bakıcı hemşiresi tarafından çekilmiştir. Risk grubunda olduğu için evine girilmemiştir.

#medihadumanlı #bekiryılmaz #bodrumannelergünü #bodrumçarşımahallesi #zerrinmuğlalı #çarşımahallemuhtarlığı #bodrumtürkuyusu #bodrumgündem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.