Bodrum Gündem

Bodrum Normale Dönüyor mu? Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum Normale Dönüyor mu? Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Bodrum’da da normalleşme süreci çeşitli adımlarla devam ediyor. Lakin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın hala temkinli olarak konuşması ve “Biraz daha sabır…” diyerek uyarıda bulunması kafaları karıştırıyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da normalleşme kapsamındaki en önemli adımlardan birisi Bodrum Datça feribot seferleri yeniden başlaması olarak değerlendirilebilir.  Covit-19 Koronavirüs salgını nedeni ile Bodrum-Datça feribot seferleri 23 Mart 2020 tarihinde iptal olmuştu. Normalleşme adımları kapsamında 28 Mayıs 2020 tarihinde başlayan BODRUM-DATÇA feribot seferlerinde yolcu kapasitesinin yüzde 50’si oranında olacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri feribotları her seferden sonra dezenfekte ediyor. Bodrum-Datça seferini gerçekleştiren feribotlarda sosyal mesafe kuraları uygulanırken, artık alışkanlık haline gelmesi gereken maske olmazsa olmazlardan.

Bodrum-Datça Feribot saatleri

Bodrum-Datça arasındaki feribot seferleri Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar 09.00’da, Datça-Bodrum arasında ise Çarşamba ve Cuma 09.00’da Cumartesi ve Pazar ise 17.00 olarak belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.