Bodrum Gündem

Bodrum’dan GÜZEL HABERLER

Bodrum’dan GÜZEL HABERLER

Bodrium Otel Yiyecek & İçecek bölümünde görev yapan Biyolog Goncagül Çelebi Covid-19 Aşı araştırmalarına katılmak ve immün plazma tedavilerini geliştirmek üzere Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve TÜBİTAK ekibine seçildi.. Goncagül Çelebi “Ben de çok mutluyum insanlara faydam olabileceği için…” dedi. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Aylardan bu yana sıkıntılı haberler arasından, güzel haberleri de bulup Bodrum Gündem okurları ile paylaşmaya çalışıyoruz. İşte bu haberlerden birisini de Bodrum’un kendine özel markasını oluşturan butik otelerden birisi olan Bodrium Otel Genel Müdürü Yiğit Girgin’den öğrendik.

Sosyal Medya hesabından “Gurur duyduğumuz bir güncellemeyi sizlerle paylaşmak isterim!” diyerek duyurduğu haber geçekten Bodrum için de bir gurur kaynağı. Yiğit Girgin “Ekibimizin Yiyecek & İçecek bölümünde yer alan ve aynı zamanda Yüksek Lisans eğitimine devam eden, Biyolog arkadaşımız Goncagül Çelebi, Covid-19 aşı araştırmalarına katılmak ve immün plazma tedavilerini geliştirmek üzere Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve TÜBİTAK ekibine seçildi! Sizinle ve ülkemize hizmet eden herkesle gurur duyuyoruz, tüm emektar ekibin yolun açık olsun Goncagül!” ifadeleri ile paylaştığı bu haber sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu günlerde adeta bir can suyu oldu hepimize.

Goncagül Çelebi Kimdir?

1993 doğumlu olan Goncagül Çelebi Kayseri doğumlu. Ege Üniversitesi biyoloji bölümü lisans mezunu ve halen Ege Üniversitesi Temel ve Endüstriyel Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Yüksek Lisansına devam ediyor. Hem lisans ve hem de yüksek lisans yaparken çoğunlukla Turizm Otelcilik sektöründe çalışmış. Bodrium Otel’de bunlardan birisi.

Goncagül Çelebi; TÜBİTAK’ın Covid-19’a karşı başlatmış olduğu immün plazma tedavisi konusunda, Prof.Dr.Ercüment Ovalı’nın ekibinde immün plazma tedavisi yapmak üzere Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde çalışmaya devam ediyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.