Bodrum Gündem

Bodrum’a Giriş Sayıları Abartılıyor (Video Haber)

Yeni Normalleşme Süreci kapsamında seyahat yasaklarının kaldırılması ile Bodrum’a da girişler başladı. Lakin rakamlar bazı yayın organları tarafından abartılarak kamuoyuna sunulmakta…

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

1 Haziran itibarı ile yeni normalleşme süreci kapsamında seyahat yasakları da kaldırıldı. Seyahat yasaklarının kalkması ile Bodrum’a girişlerin de yoğun bir artış olması bekleniyordu, ancak 1 Haziran itibarı ile Bodrum’a girişlerin makul düzeyde olduğu gözlendi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre 1 Haziran itibarı ile Bodrum’a 3 bin 300 giriş ve 3 bin 419’da çıkış olduğu ifade edildi. Bazı haber kanallarında bu sayının 7 binin üzerinde olduğu ifade edildiği görüldü.

Yoğunluk olma olasılığını dikkate alan Polis ve Jandarma da gerekli önlemleri alarak gece yarısından itibaren Bodrum’a giriş noktasındaki yerlerini aldılar. Özellikle İstanbul ve Ankara plakalı araçlar başta olmak üzere farklı illerden gelen araçları durdurarak yolcuların ateşlerini ölçerek kontrollerini gün boyunca sürdürdüler. Oldukça hassas ve dikkatli bir şekilde görevlerini yapan Polis ve Jandarma özellikle şehirlerarası otobüsleri de durdurarak ateş ölçümü gerçekleştirdi.

Ankara ve İstanbul’dan gelen araç sürücüleri ise bu kontrollerden rahatsız olmadıklarını, aksine sıkı denetim ve kontrollerin kendilerini de rahatlattığını kaydettiler. Geçtiğimiz hafta 65 yaş ve üstü yurttaşlar içinde en az bir ay boyunca adres değiştirmeme şartını kabul eden yurttaşlar için de seyahat yasakları kaldırılmıştı.  Bunu fırsat bilen ve yaz aylarını Bodrum’da geçiren birçok tanınmış isim de Bodrum’a geldi.

Editörün Notu;

Bodrum Girişinden Canlı Yayın…

Her zaman olduğu gibi haberin merkezinden yaptığımız canlı yayınlar ile Bodrum girişinin ne durumda olduğunu, siz Bodrum Gündem okurları ile paylaştık.

Şenol Cömert ile birlikte yaptığımız canlı yayında, Polis ve Jandarma uygulaması ile giriş yapan araçların, söylenildiği gibi abartılı bir giriş yoğunluğunun olmadığını da okurlarımıza ve takipçilerimize anı anına aktarmış olduk…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.