Bodrum Gündem

Tek görevi Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV internette yok!

Tek görevi Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV internette yok!

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı eleştirmeye devam ediyor. Osman Gökmen “Eğer bu konuda yetersiz kaldığınızı hissedip yardıma ihtiyacınız olursa, her zaman yardıma hazırız…” dedi. 

Bodrum Gündem Haber

AK parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’a yüklenmeye devam ediyor. Kimi zaman toplumca kabul edilmeyen çok sert ifadeler kullanarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı eleştiren Osman Gökmen, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOTAV) ile ilgili eleştirilerini kamuoyu ile paylaştı.

Gökmen BOYTAV’ın adının bir süre önce BOTAV olarak değiştirilmesine rağmen, yazılı açıklamasında BOYTAV olarak tanımladı.

BOYTAV çok değerli bir kurumdur.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen BOYTAV ile ilgili eleştirilerini sıraladığı yazılı açıklamasının başında şu ifadeler yer aldı; “Güzel Bodrumumuz’u tanıtmak için kurulan ve bugüne kadar yurt içi yurt dışı birçok tanıtım faaliyetinde bulunan Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV), Bodrum Belediye Başkanı’nın başkanlığında, odalar, turizmciler ve sivil toplum örgütlerinin içinde olduğu çok değerli bir kurumdur. BOYTAV’ın da Başkanı olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, pandemi öncesinde birçok ülkeye gidip çeşitli çalışmalar yapmıştır. BOTAV olarak bugüne kadar birçok fuara katılınmış ve yurt içi yurt dışı birçok kurumla tanıtım için çalışmalar yapılmıştır…”

Tek görevi Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV internette yok!

Gökmen’in yazılı açıklaması şu şekilde devam etti; “Fakat gelin görün ki görevi sadece Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV’ın tüm dünyanın dijitalleştiği bir yüzyılda, kendisine ait bir web sitesi şu an için yoktur. Sayın Ahmet Aras öncesinde bir web sitesi olan BOYTAV’ın web adresine girdiğinizde çok uzun zamandır “Under Construction – Yapım Aşamasında” yazısı çıkmaktadır. Şimdi lütfen bir düşünün; yurt içi ve yurt dışında fuarlara katılıp BOYTAV olarak çalışmalar ve görüşmeler yapıyorsunuz, görüştüğünüz kişilere Bodrum’u ve BOYTAV’ı anlatıyorsunuz.  Bodrum gibi çok değerli bir markayı tanıtmak görevindesiniz fakat daha kendinizi tanıtamıyorsunuz. Çünkü ne aktif bir web siteniz var, ne de doğru dürüst faaliyet gösteren sosyal medya sayfalarınız var. Günümüz dünyasında bir bilgiye ulaşmak internet sayesinde sadece saniyeler sürerken, tek görevi Bodrum’u tanıtmak olan BOYTAV internette yok! Bunu hiçbir Bodrumlu kabul edemez! Kaldı ki BOYTAV sadece bir kişinin değil, tüm Bodrum Yarımadası’nın ortak bir kurumudur. Kimsenin bu kurumu bu kadar değersizleştirmeye hakkı yoktur…”

Bu acemilikten bir an önce vazgeçin…

“Başta BOYTAV Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras olmak üzere tüm BOYTAV yetkililerine sesleniyoruz…” diyerek yazılı açıklamasını sürdüren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen açıklamasını şu ifadeler ile sonlandırdı; “Bizim ve tüm Bodrum’un kabul etmediği bu acemilikten bir an önce vazgeçin. Çok acil olarak BOYTAV’ın web sitesi ve sosyal medya hesaplarını Bodrum’a yakışır bir hale getirin. Eğer bu konuda yetersiz kaldığınızı hissedip yardıma ihtiyacınız olursa, her zaman yardıma hazırız. Çünkü amacımız Bodrum…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.