Bodrum Gündem

Bodrum’da Korsan Taşımacılığa Geçit Yok

Geçtiğimiz hafta Bodrum AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve bir grup taksici esnaf Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına giderek “Korsan Taşımacılık” yapanlar için suç duyurusunda bulunmuşlardı. Yoğun denetimler sonucu tespit edilen korsan taşımacılara emniyet kuvvetleri tarafından cezai işlem uygulandı…

Bodrum Gündem Haber

AK parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, geçtiğimiz hafta Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına yaptıkları suç duyurularının sonuçlarının gelmeye başladığını ve yoğun çalışmalar sonucu korsan taşımacılık yapanların tespit edildiğini, emniyet kuvvetlerinin de cezai işlem uyguladıklarını söyledi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen tarafından yapılan yazılı açıklamasında şu ifadeler yer alıyor; “Korsan taşımacılıkla mücadelemiz, el birliğiyle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta şoför esnafımızla birlikte Bodrum’da korsan taşımacılık yapanlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştuk. Bodrum’da emniyet güçlerimiz, Bodrum Şoförler Odamız, TÜRSAB yetkililerimiz ve diğer yetkililerimiz korsanla yoğun bir mücadele içine girdi. Dün ve bugünde korsan taşımacılık yapanlar tespit edilerek kendilerine gerekli cezaların verildiğini ve bu kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu öğrendik…”

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in açıklaması “Tüm Bodrumlu vatandaşlarımız, esnafımız, şoförlerimiz bizler için çok değerli. Bodrum’da her türlü zorlukla mücadele edip, bin bir güçlükle çalışan ve alın teri döken esnafımızın terinin her damlası, bizim için kutsaldır. Bu mücadelelerinde her daim yanlarında olacağız…” ifadeleri ile tamamlanıyor.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve bir grup taksici ile Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu sonrası yapılan basın açıklamasında Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ve Bodrum TÜRSAB Başkanı Yüksel Aslan’ın katılmaması dikkat çekmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.