Bodrum Gündem

Müzisyenlerin Normalleşme Süreci Ne Zaman Başlayacak

Müzisyenlerin Normalleşme Süreci Ne Zaman Başlayacak

Müzisyen Can Durmaz, hemen hemen her sektörde başlayan normalleşme sırasının müzisyenlere ne zaman geleceğini sordu. Durmaz yaptığı yazılı açıklamada  “Yetkililerin belirlediği şartlarda çalışmak, aldığımız ekonomik darbeyi hafifletmek, ailelerimiz olduğunu hatırlatarak eve ekmek götürmek herkes gibi bizimde hakkımız.” Dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da çalışan müzisyen Can Durmaz, pandemi dönemimde yaşanan  kısıtlamalardan en çok etkilenen sektörlerden biri olan eğlence mekanları ve orada çalışan müzisyenlerin geleceği ile ilgili bir çözüm sürecine gidilmesi gerektiğini ve bu konuda müzisyenlerin sesinin duyulması için Bodrum’u yönetenlere hitaben yazılı bir metin yayınladı.

“Sırtımızdaki Yük Çığ Gibi Büyüdü, Travma Derecesine Ulaştı. Biz Göreve Hazırız…”

Can Durmaz, “Yalnız olmadığımızı hissettiren Başta Bodrum kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi olmak üzere tüm kamu kurum, kuruluşlarına şükranlarımı iletmeyi bir borç bilirim” dediği açıklamasını “Sırtımızdaki yük çığ gibi büyüdü, travma derecesine ulaştı. Biz göreve hazırız” dedi.

Can Durmaz’ın yazılı basın açıklaması şu şekilde;

Sayın Valim, Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım Ve Değerli Bodrumlular

Biliyoruz ki (covid19) salgını sebebiyle dünyada olduğu gibi ülkemiz de ekonomik olarak sallantılar hatta kayıplar yaşandı…

Bodrum gibi geçimini turizmden sağlayan il, ilçe ve beldelerde normalleşme adımı ile geçte olsa sezon hazırlıkları başladı.

Bodrum esnafı ve vatandaşı pandemi dönemindeki kısıtlamalarda olduğu gibi normalleşme döneminde de ülkemize hatta dünyaya örnek bir ilçe olmuştur. Yalnız olmadığımızı hissettiren Başta Bodrum kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi olmak üzere tüm kamu kurum, kuruluşlarına şükranlarımı iletmeyi bir borç bilirim…

Sosyalleşme denilince akıllara birçok şey gelir ama eminim eğlence en ön sıralardadır…

Peki ya eğlence denilince akıllara ne gelir?

Hepinizin aklına aynı şey geldi dimi… 🙂

Benim ise aklıma iş geliyor, aş geliyor, evlat geliyor, yuva geliyor, okul geliyor kısacası hayat geliyor.

Buradan Müzisyen dostlarıma bir ses olabilmek içindir çabam…

Tıpkı AVM’lerde ya da restoranlarda olduğu gibi hatta ve hatta tüm kamu kurum, kuruluşlarında olduğu gibi müzisyenlerde bu süreçte işlerinin başında olmalı. Şu an bizlerin vazifesi belki de  son zamanlardaki vazifelerin en kutsalı. Normalleşiyoruz, yeniden sosyalleşiyoruz. Yetkililerin belirlediği şartlarda çalışmak, aldığımız ekonomik darbeyi hafifletmek, ailelerimiz olduğunu hatırlatarak eve ekmek götürmek herkes gibi bizimde hakkımız. En azından biz öyle düşünüyoruz. Sırtımızdaki yük çığ gibi büyüdü, travma derecesine ulaştı..

Biz göreve hazırız… Şimdiden yanımızda olduğunuzu bilmek bize umut ve nefes veriyor…

Sevgi ve Saygılarımla

Can Durmaz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.