Bodrum Gündem

Başkan Aras, Kuşadası Ve Çeşme Belediye Başkanlarına Meydan Okudu

Başkan Aras, Kuşadası Ve Çeşme Belediye Başkanlarına Meydan Okudu

Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras Belediye adına TEMA Vakfı’na 100 fidan bağışlayarak, Kuşadası ve Çeşme Belediye Başkanlarına meydan okudu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yaptığı çağrısını kabul ederek Belediye adına TEMA Vakfı’na 100 fidan bağışladı.

Başkan Aras daha sonra kendisi de yine sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Kuşadası ve Çeşme Belediye Başkanlarına meydan okudu.  Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi “Salgınla mücadele ettiğimiz günlerde sadece sosyal hayattan değil doğadan da uzak kaldık. Belki de yüzyıllar sonra ilk kez dünyanın merkezinde insanoğlu değil tabiat vardı ve doğa çok büyük bir hızla kendine geldi. Tükendi sandığımız canlılar kıyılarımızda belirdi, doğal yaşam canlıları insanların işgal ettiği alanların kontrolünü tekrar geri almaya başladı. Biz evde kaldıkça havamız, suyumuz, toprağımız temizlendi. Hayat dolu denizler, yemyeşil ormanlar ve tertemiz bir dünya hayalimize hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Doğayı odak alan bir yaşam mümkün. Böyle bir geleceğe olan inancımla Borçka Belediye Başkanı sayın Ercan Orhan’ın bana meydan okumasını alıyorum ve TEMA’nın kampanyasına 100 ağaçla destek veriyorum. Ben de Kuşadası Belediye Başkanı sevgili arkadaşım Ömer Günel ve Çeşme Belediye Başkanı değerli arkadaşım Ekrem Orhan’a meydan okuyorum” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.