Bodrum Gündem

Bodrumlu Hüseyin Engin Pandemi Döneminde 35 Kilo Verdi

Bodrumlu Hüseyin Engin Pandemi Döneminde 35 Kilo Verdi

30 yaşındaki Hüseyin Engin, büyük çoğunluğun evlere kapandıkları ve hareketsiz kaldıkları pandemi döneminde örnek bir davranış göstererek 35 kilo verdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da turizm işi ile uğraşan 30 yaşındaki Hüseyin Engin, pandemi döneminde Beril Danışmanlık’ta görev yapmakta olan diyetisyen Dilara Alkaç’ın kendisi için özel hazırladığı program sayesinde 120 kilodan 85 kiloya indi.

Diyet programına pandemiden önce başlayan Hüseyin Engin, araya pandemi girince programa Beril Danışmanlık firmasının on line programına devam ederek ve büyük bir azimle 3 ayı evde kapalı kaldığı günler olmak üzere toplamda dört buçuk ayda yaklaşık 35 kilo vererek örnek bir davranış sergiledi.

Beril danışmanlık kurucusu Berna Tokuç süreçle ilgili şunları söyledi “Beril Danışmanlık 6 yıldır Bodrum’da beslenme ve diyet danışmanlığı hizmeti vermektedir. Birçok danışanına kilo alma, verme, hamilelikte beslenme, sporcu beslenmesi vb. gibi birçok konuda danışmanlık yapmakta. Turizm sektöründe çalışan Hüseyin Engin Diyetisyen Dilara Alkaç uzmanlığında 4,5 ayda 120 kilodan 85 kiloya inerek 35 kilo verdi. Bir kısmı yüz yüze pandemi nedeniyle 3 aylık kısmı da on line üzerinden devam eden programda hem fazla kilodan kurtulan danışanımız hem de  gut vb. gibi birçok rahatsızlığı da geride bırakmış oldu. “ dedi.

Beril danışmanlık bünyesinde görev yapan diyetisyen Dilara Alkaç’ın Hüseyin Engin’in sağlığına kavuşması için hazırladığı doğru program ve diyetin öneminin oldukça önemli olduğunu da kaydeden Berna Tokuç, “Tüm danışanlarımıza kendi kişisel özelliklerine göre hazırladığımız program tabii ki önemli ama burada bizim hazırladığımız program kadar Hüseyin Engin’in de azmini taktir etmek gerek. Biz diyet programına başladıktan kısa bir süre sonra Korona virüsü yüzünden yüz yüze olan faaliyetlerimizi haliyle durdurduk. Fakat danışanlarımızı yarı yolda bırakmamak adına  online hizmet vermeye başladık. Hüseyin Engin uzaktan WhatsApp üzerinden danışmanlık alarak 3 ay süre ile diyetine büyük ir azim ile devam etti. 4,5 ay sonunda 35 kilo vererek sağlığına kavuştu. Korona günlerinde evde olduğumuz günlerde herkes kilo alırken Hüseyin Engin disiplinli olarak diyetini uyguladı.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.