Bodrum Gündem

Bodrum’da Tatil Hıllstone’ Da Başlar

Bodrum’da Tatil Hıllstone’ Da Başlar
18.06.2020
0
A+
A-


Bodrum’un Yeni Tatil Markası Hillstone Hotel Oldu.

Bodrum Gündem Haber
 Bodrum turizminin son 10 yılında  simgeleşen tesisi Grand Yazıcı Boutique Hotel & SPA, uluslararası bir finans kuruluşu bünyesinde, bundan sonra Hillstone Hotel & SPA markası ile turizme hizmet verecek.
Tanınmış turizmci Nilsen Özel yönetiminde 3 Temmuz’da sezona başlayacak olan Hillstone Hotel; panoramik Bodrum Kalesi ve Kos Adası manzarası, ruhu dinlendiren mimarisi ile tatilcilerin Bodrum’u ilk gördükleri yer olan  Yokuşbaşı’nda yer alıyor.
Hillstone Hotel Yöneticisi Nilsen Özel yazılı yaptığı açıklamada 12 ay boyunca hizmet vereceklerine dikkat çekerek; “İçinde bulunduğumuz pandemi süreci ile ilgili otoritelerin belirlediği tüm önlemleri alarak, 03 Temmuz 2020’den itibaren konuklarımızı bekliyoruz.  Oda Kahvaltı konsepti ile hizmet verecek olan tesisimizde  dünya mutfağı ve deniz ürünleri olan 2 adet ala carte restoran, 38 delux ,  26 luxury,  28 Palm süit, 3 panaroma suit ve 1 adet 10 metrekarelik villamız  ile 96 oda kapasitemiz var.  Ayrıca  4 açık, 1 kapalı yüzme havuzumuz  ve 2500 metrekarelik SPA alanımızla konuklarımızı Bodrum’a bekliyoruz. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.