Bodrum Gündem

Dalaman Devlet Hastanesine Tam Destek

Dalaman Devlet Hastanesine Tam Destek
18.06.2020
0
A+
A-

YDA Dalaman Havalimanı Korona virüsüyle (COVID-19) mücadelede Dalaman Devlet Hastanesine Pandemi Tiraj alanı olarak kullanılmak üzere 25m2 lik bir yapı inşaası ile  güvenlik kabini bağışlayarak destek oldu.

Bodrum Gündem Haber

Dalaman Devlet Hastanesinde Korona virüsüne müdahalede hastaları acil tedavi ihtiyacına göre belirli bir sıraya sokarak müdahale edilecek hasta sayısını maksimum seviyeye çıkararak süreyi verimli kullanmak ve hastaların risklerini asgari seviyeye indirmek amacıyla öncelikli tedavinin yapıldığı tiraj alanına ihtiyaç olması sebebiyle YDA Dalaman Havalimanın tarafından yapı inşaa ederek  pandemi tiraj alanı oluşturuldu. Ayrıca hastane güvenlik personelinin görevlerini daha korunaklı ve izole gerçekleştirebilmeleri amacıyla da 1 adet güvenlik kabini bağışlandı.

 

Yapılan anlamlı bağışa teşekkür etmek amacıyla Dalaman Devlet Hastanesi tarafından etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, Başhekim Uz.Dr. Birsen İlhan, Hastane yöneticileri ve hastane çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, “Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu devlet eliyle desteklerin yanında Özel sektöre çok önemli görevler düşmektedir, bu bilinçle hareket eden YDA Dalaman Havalimanı olarak bu zor günlerde sağlık çalışanlarına ve sağlık camiasına destek olmak bizim için onurlu bir mücadeledir” dedi.

Ayaz , zor günlerin elbirliğiyle herkesin gücü yettiği kadarıyla elini taşın altına sokmasıyla aşılacağını vurgularken, Korona virüsü ile mücadelede sağlık çalışanlarını evlerinden, ailelerinden uzak tüm varlıklarını ortaya koyarak mücadele ettiğini ve ülkemizi sağlıklı günlere kavuşturmak adına kendilerini hiçe sayarak emek verdiklerinin altını çizdi.

YDA Dalaman Havalimanının Dalaman Devlet Hastanesine bağışta bulunduğu yapının ve güvenlik kabininin pandemi sürecinin bittiği Korona virisünün aşıldığı sağlıklı günlerde kullanacağı günlerin gelmesi temennisinde bulunan Ayaz, bu sürçte tedbiri elden bırakmayarak sosyal mesafeyi koruyarak, maske ve eldiven takarak herkesin daha özenli davranarak sürecin daha kolay atlatılabileceğini dile getirdi.

Dalaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Birsen İlhan’da yaptığı konuşmada pandemi sürecinde  YDA Dalaman Havalimanın verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Dalaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Birsen İlhan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz’a desteklerinden dolayı Teşekkürlerini sunan belgeyi takdim etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.