Bodrum Gündem

Kartpostallarla Bodrum Sergisi

Kartpostallarla Bodrum Sergisi

Dibeklihan Kültür Sanat Köyü açık alan sergilerinin ilkine  “Kartpostallarla Bodrum” fotoğraf sergisiyle başladı.

Bodrum Gündem Haber

16 Haziran 2020 – 16 Temmuz 2020 tarihleri arasında Covid – 19 ile ilgili alınan önlemler kapsamında 10 kişi altı gruplar halinde gezilebilecek olan Kartpostallarla Bodrum projesi, Bodrum’da Kültür ve Sanatın kalbi olan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Dibeklihan’da Orhan Kemal Meydanı’nda gerçekleşen serginin ve projenin danışmanlığını Fotoğrafçı ve Yönetmen Serkan Turaç üstleniyor. İki yıllık süreçte titizlikle sürdürülen projenin sergisi, 17 fotoğrafçının katılımı ile güncel Bodrum fotoğraflarından oluşuyor.  Sergi dışında ayrıca 36 kartlık özel bir Kartpostal Serisi tasarlandı. Satışa sunulan kartpostal şeklindeki kartlar ise hatıra ve hediye olarak alınabilir hale getirildi.  Projede yer alan Fotoğrafçılar ise:  Ahmet Çağlar – Bahar Esen – Cana Üngün – Çiğdem Göllü – Emine Acar – Ferhan Coşkun – Güngör Yalavaç – Mehmet Çınar – Metin Bul – Mustafa Ünlü – Müge Balkantaş – Oya Kariş – Pelin Gözler – Salih Akman – Sema Köksal – Tuncay Özdal – Yaşare Kılıç

Proje danışmanı Serkan Turaç:“Bodrum, Türkiye’nin ve dünyanın en özel bölgesi. Tarihten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapmış. İçinde bulunduğumuz bu cennetten köşenin her mevsiminden fotoğraf karelerini bulacağınız bu özel çalışmanın ilki İstanbul’da gerçekleşmişti. Bu projenin bir yenisini Bodrum’a taşıyarak on yedi fotoğrafçının katılımıyla harika fotoğraflar ve özel kartpostallar ürettik. Akya Film, Fotoğraf ve Prodüksiyon önderliğinde gerçekleşen projenin ilk kartlarını size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Proje önümüzdeki senelerde farklılaşarak sürecek. Bodrum’un özel görüntülerini birlikte izlemeyi sürdürelim.” sözleriyle çalışmalarını özetliyor.

Bodrum’un özel görselleriyle buluşmak için Dibeklihan –  Orhan Kemal Meydanı’nda gerçekleşen sergiyi, pazartesi günleri hariç hergün 10:00 ile 20:00 saatleri arasında sosyal mesafe kurallarına uyarak ziyaret edebilirsiniz.

NOT: Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü içerisinde koruyucu maske ile gezmek zorunludur.

                                                                 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.