Bodrum Gündem

Dava Devam Ediyor, Yorum Yapmak Doğru Değil

Dava Devam Ediyor, Yorum Yapmak Doğru Değil

‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçundan açılan davada 1 yıl hapis cezasına çarptırılması ile ilgili çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap veren Mehmet Kocadon “Yargılaması devam eden bir dava olduğu için, dava ile ilgili yorum yapılması doğru değildir. Yüce Türk adaletinin adil ve hakkaniyete uygun bir karar vereceğine inancım ve güvenim tamdır”  dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında geçtiğimiz yıllarda ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçundan açılmış olan dava Mart ayında Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nce karara bağlandı.  Kararda; dönemin Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı’ya  birer yıl hapis cezası verildi.

Mehmet Kocadon, konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı. ““Gündeme getirilen karar, Şubat ayı içerisinde verilen ve istinaf aşamasında incelemesi süren bir dava ile ilgilidir. Yargılaması devam eden bir dava olduğu için, dava ile ilgili yorum yapılması doğru değildir. Yüce Türk adaletinin adil ve hakkaniyete uygun bir karar vereceğine inancım ve güvenim tamdır”  dedi.

Dava ile ilgi İstinaf Mahkemesi’ne yapılan itirazın incelenmesi devam etmekte.

Yorumlar

  1. zehem dedi ki:

    daha bu ne ki resmi evraklarda sahtecilik suc duyurusu var hemide 1 tanede degil yakinda gorusmek uzere cezayi al (yerel mahkeme hakimi yanlis karar verdi de) istinafa gonder o olmadi aihm o olmadi nereye gonderirsen gonder sonucta sonuclanacak adalet yerini bulacak emin ol bizde kocadon dedigi gibi yuce turk adaletine guveniyoruz