Bodrum Gündem

İnandırıcı Olmayan Sıradan Açıklamalar

Yıllardan beri kangren haline dönüşen Bodrum İçme Suyu İsale Hattı patlakları ile ilgili yine sıradan ve somut olmayan vaatlerde bulunuldu. Ne devlet yetkililerinden ne de yerel yöneticilerden çözüme dair net ve somut bir açıklama hala yok…

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Mustafa Aksu, Bodrum Kaymakamı Sayın Bekir Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Muğla şube müdürü Mehmet İskender, DSİ Aydın bölge müdürü Göktuğ İlter, Milas Kaymakamı Eren Aslan, Muğla Orman bölge müdürü Yasin Yaprak,  Muğla Tarım il müdürü Barış Saylak, Milli Parklar dördüncü bölge müdürü Kerim Gençoğlu,  AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ile birlikte Bodrum’da yaşanan sorunlar ile ilgili incelemelerde bulunulduğu bildirildi. Gökmen “Bodrum’da yaşanan sorunlar ile ilgili incelemelerde bulunarak, çözüm çalışmalarını masaya yatırdık…” dedi.

Artık İnandırıcı Olmayan Sıradan Açıklamalar…    

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Mustafa Aksu ve mülki erkân ile Bodrum İçme Suyu İsale Hattında incelemelerde bulundu. 2 bin 500’den fazla patlamanın gerçekleştiği su isale hattı ile ilgili olarak somut bir karar alınmadığı görüldü. Yapılan açıklamada “Başta DSİ’nin hemen her gün patlayan su borularının değişimi olmak üzere, tarımda Bodrum’a verilen önemin arttırılması, Bodrum’da milli park alanlarının geliştirilmesi, orman yangınlarıyla ilgili önleyici tedbirlerin arttırılması konularında çalışmaların hemen başlaması konusunda fikir birliğine vardık. Yapılan temaslar sonucunda Bodrum’da aksayan sorunlara devletimizin bir an önce el atması isteğinde olduğunda görmek bizleri çok sevindirdi…” şeklinde sıradan bir temenni açıklaması yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.