Bodrum Gündem

Bodrum’u Yine Taşlamaya Başladılar

Bodrum’u Yine Taşlamaya Başladılar

BOYTAV (Bodrum Tanıtma Vakfı) Genel Sekreteri Serkan Ceylan imzasıyla yayınlanan yazılı basın açıklamasında, her yaz olduğu gibi bu yaz da en pahalı tesislerin fiyatlarını Bodrum’un fiyat politikası olarak sosyal medyada ilan edenlerin aksine Bodrum’da her bütçeye uygun tesis olduğu kaydedildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yapılan yazılı basın açıklamasında yapılan hareketin her sezon başı sürekli olarak tekrar edildiğine dikkat çekilirken “Tüm dünyanın bildiği bu gerçeğe rağmen, en pahalı tesislerimizin fiyatlarını Bodrum’un fiyat politikası olarak sosyal medyada ilan edenlerin amaçlarını sizlerin takdirine bırakarak, sahibi olduğumuz baş tacı tesislerimizin, mekanlarımızın ve bunların hepsini var eden Bodrumluların adına, sizleri Bodrum’a davet ediyoruz.” Denildi.

Atılan Taşlar Bodrum’un Değerini Düşüremez…

BOYTAV (Bodrum Tanıtma Vakfı) Genel Sekreteri Serkan Ceylan imzasıyla yayınlanan açıklamanın tam metni;

Değerli basın mensupları, saygıdeğer halkımız. Kalpleri aşkla dolu bir avuç Bodrum insanının yoktan var ettiği ve bugün ülkemizin en değerli turizm varlıklarından biri olan Bodrum’un üzerine her yaz sezonu başında olduğu gibi yine taşlar atılıyor. Atılan bu taşların nedeni ise dünya genelinde çok yüksek bir marka değeri olan Bodrum’a bu nedenle yatırım yapan, ultra lüks otellerimizdeki fiyatlar. Dünyanın en ihtişamlı, en lüks, en yüksek müşteri profiline sahip olan bu baş tacı otellerimize veya sektörlerinin en lüks markaları olarak tanımlanan restoranlarımıza giderek yemek yiyen ve ödedikleri hesabı sosyal medyada paylaşarak Bodrum’a taş atanlar, Bodrum’u ve Bodrum insanını tanımayanlardır. Çünkü Bodrum insanının sevgisi ve merhabası, misafirlerinin maddi durumuna, cinsiyetine ve milliyetine göre değişmez. Bodrum’u Bodrum yapan en önemli özellik budur. Dolayısıyla Bodrum, sadece ultra zenginleri değil; farklı gelir düzeyindeki insanları da çok mutlu edebilecek olan otellerin ve mekanların cennetidir. Tüm dünyanın bildiği bu gerçeğe rağmen, en pahalı tesislerimizin fiyatlarını Bodrum’un fiyat politikası olarak sosyal medyada ilan edenlerin amaçlarını sizlerin takdirine bırakarak, sahibi olduğumuz baş tacı tesislerimizin, mekanlarımızın ve bunların hepsini var eden Bodrumluların adına, sizleri Bodrum’a davet ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.