Bodrum Gündem

Bodrum’da İmitasyon Ürünlere Yönelik Operasyonda Olaylı Dakikalar

Bodrum’da lüks markalara ait sahte çanta satan dükkanlara yönelik operasyon yapıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Cevat Şakir Caddesi üzerinde bulunan Bodrum Bag isimli dükkanda lüks markaların avukatları tarafından yerinde yapılan inceleme sonucu tutanak tutulurken dükkan sahipleri ve avukatlar arasında çıkan tartışmaya Bodrum Emniyet güçleri müdahale etti.

Dükkan çalışanları tarafından edilen telefonlar sonrasında oldukça kalabalık bir gurubun olaya dahil olması nedeniyle olay yerine Bodrum Emniyet Müdürlüğünce  çok sayıda sivil ve resmi giyimli emniyet mensubu gönderildi.

Kalabalığın tansiyonu yükseltmesi ve emniyet güçlerine direnmeleri sonrası kargaşayı önlemek için kısa süreli biber gazı kullanıldı.

Olay yerine gelen Bodrum Belediyesi CHP’li meclis üyesi Yunus Aslanparçası konu ile ilgili şunları söyledi ; Keşke olmasaydı, fakat oldu maalesef. Zor bir süreç biliyorsunuz, bir de üstüne böyle bir şey. Daha önce de oldu bazı baskınlar fakat hiçbir zaman gelip de buradan ürünü çuvalla almamışlardı. Ama bu dönem çuvallarla birlikte gelmişler, onun için esnaf ciddi bir anlamda tepki gösterdi. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Ceza zaten kesiliyordu. Ona zaten itiraz etmiyorlar fakat çuvalla gelmeleri büyük tepkiye neden oldu. Avukat, polis eşliğinde dükkana gelip tespit ediyor, adet sayısı alınıp para cezası veriliyor ama bu sefer öyle olmadı galiba ürünleri almaya kalkmışlar. Sezonun da olmaması gerginliği tırmandırdı. “ dedi.

Emniyet güçleri dükkan etrafına sivillerin zarar görmemesi için bant çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.