Bodrum Gündem

Bodrum’un Eski Tüfekleri Buluştu

Pandemi nedeni ile uzun zamandır bir araya gelemeyen eski tüfekler, Okyanus Otel sahibi Adnan Can’ın kızının nikahı anısına Bodrum Otantik Ocakbaşı’nda bir araya gelerek hasret giderdiler.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

80 öncesinden bu yana dostluklarını sürdüren eski tüfekler belli zamanlarda bir araya gelerek hasret gideriyorlar. 80 öncesinin önemli örgütlerinden birisi olan İlerici Gençler Derneği (İGD) mensubu eski tüfeklerin bu dostluk grubuna süreç içinde gençler de katılmışlar.

Bodrum’un eski tüfeklerinden Osman Çetok tarafından organize edilen yemekli toplantıya yoğun bir katılım oldu. Okyanus Otel sahibi Adnan Can’ın kızının nikahı anısına bir araya gelen dostlar, Pandemi nedeni ile uzun bir süredir bir araya gelemediklerini ifade eden Osman Çetok “Pandemi öncesinde 2-3 ayda bir ya da en kötü 5 Ocak İGD’nin kuruluş yıldönümlerinde bir araya gelebiliyorduk. Şimdi Adnan Can arkadaşımızın kızının nikahı anısına bir araya gelmek için bir bahana yaratmış olduk. Hasret gideriyoruz. Bodrum ve Türkiye gündemine dair görüşlerimizi paylaşıyoruz. Gençlerimiz de var artık aramızda, bir yandan da onların enerjisinden yararlanıyoruz…” dedi.

Eski tüfekler gece yarısına kadar sohbet edip hasret giderdiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.