Bodrum Gündem

Dev Yatırımda Sona Geliniyor

Dev Yatırımda Sona Geliniyor
19.07.2020
0
A+
A-

Labranda Su Şişeleme Fabrikası’nın yenilenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sona yaklaşıyor. EKTAM Firması ile  imzalanan sözleşme gereği yeni makineler Fabrika binasına getirildi ve montaja başlandı.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediyesi’ne bağlı Labranda Su fabrikasında; combatik sistem pet şişirme, dolum, kapatma, etiketleme, paketleme, streçleme makinesi kurulumunda, bardak su üretim makinesi kurulumu, kompresör ve boru hattının yenilenmesi için başlatılan çalışma kapsamında yeni alınan makinelerin montajına başlandı.

20 milyonluk yatırım

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yaklaşık 20 Milyon TL’ye mal olacak yatırım sayesinde üretim kapasitesinin % 600 artacağını da ifade eden Başkan Tokat; “Yenileme çalışmalarımız kapsamında yüklenici firma yeni makinelerimizi getirdi ve montajına başlandı.Yaklaşık 3 hafta içerisinde tüm montaj işlemi tamamlanmış olacak. Bu sayede markamız güçlenmiş olarak ve teknolojimizi de yenilemiş olarak tekrar halkımızın hizmetinde olacağız.Üretim kapasitemiz 6 kat artacak ve bölgesel su olma özelliğimizi ulusal boyuta taşıma düşüncesindeyiz.Yüklenici firma pandemi sürecinde herhangi bir aksatmaya uğratmadan makinelerimizi zamanında teslim etti.3 Hafta sonra Labranda markamızı daha güçlenmiş en teknolojik boyuta gelmiş şekilde  halkımızın hizmetine sunacağız”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.