Bodrum Gündem

MUÇEV Şirketi Kıyılardan Elini Çek

Muğla Çevre Platformu MUÇEP Yürütme Kurulu toplantısını AK Parti  Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından Muçev Ltd Şirketi’ne devredildiği söylenen,  Akbük Koyu’nda yaptı.  Toplantı öncesinde MUÇEP’liler,  Muçev  Limited Şirketi’nin kıyıları haksız sahiplenmesine karşı duracaklarını duyurdu ve  bu devri duyuran Menteşe AKP İlçe Başkanlığını protesto etti…

Bodrum Gündem Haber

MUÇEP periyodik yürütme kurulu toplantısını bu kez,  Akbük Koyu’nda  yaptı.

Kıyıların işgalini, özel şirketler aracılığı ile ticarileştirmesini sürekli gündeminde tutan MUÇEP adına konuşan eş sözcü Güngör Erçil  “Akbük’de 20 dekarlık orman alanın,  valilik ve çevre şehircilik bakanlığı vakıflarının hissedar olduğu Muçev Şirketi’ne tahsis edildiği duyumu aldık. Bunu da gurur vesilesi yaparak,  girişimlerini övgüyle  anlatan AK Parti Menteşe İlçe Başkanıdır. Böylesi bir açıklamayı devlet yetkili biriminden değil de,  ilçe başkanının yapmış olması,  kamu yönetiminin bir parti ile yapıldığını göstermektedir. Bunu kabul etmeyeceğiz, protesto ediyoruz. Her türlü yasal mücadelemizi yapmaya ve sürekli kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz…”  dedi.

Kıyılar ticarileştirilemez, kıyılar tüm canlılarındır, kendisidir, herkesindir diyen MUÇEPLİLER, “Muğla Cennet Kalsın” sloganları ile birlikte botta açtıkları pankartla bütün koyu dolaştılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.