Bodrum Gündem

Murat Dedeman Ölümünün birinci yılında anıldı Video Haber

68 yaşında yaşamını yitiren Dedeman Holding A.Ş. yönetim kurulu başkanı Murat Dedeman’ın birinci ölüm yıldönümünde dostları tarafından özlemle anıldı. Murat Dedeman’ı anmak için Bodrum Limanından denize açılan dostları denize çelenk bıraktılar. Aynı anda Gazeteci Necati Zincirkıran da Göcek’te Murat Dedeman anısına denize çiçekler bıraktı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ünlü isimlerin de üyesi olduğu Carettalar 24 Temmuz 2019’da yaşama veda eden Murat Dedeman’ı ölüm yıldönümünde unutmadı. Bodrum Cup yarışlarında birlikte mücadele eden arkadaşları; Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, gazeteci Can Pulak, Turizm İşletmecisi Sinan Özer, Emekli Tuğamiral Nadir Kınay, Emekli Pilot Haluk Sezener, İş adamı Ali Van, Ünlü Otomotivci İskender Aruoba ve Emekli Muğla Valisi Ahmet Cemil Serhatlı  4 mil uzaklıktaki Kara Ada açıklarına giderek Murat Dedeman’ın anısına denize çiçek bıraktılar…

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in Maga adlı guleti ile Bodrum limanından denize açılan dostları tekneye fotoğrafının olduğu bayrağı yelken direğine çektiler.

Carettalar Gurubu Murat’ın Yadigarıdır…

Gazeteci Can Pulak yaptığı konuşmada “Murat ile yıllarca birlikte yarıştık. Murat insan sevgisi çok güçlü, bizleri bir araya toplamakta çok candostu bir kardeşimizdi. İlk yıllarda O’na ait Dedeman  isimli yatta hep birlikte yarışıyorduk. Teknemiz çok ağır olduğu için, diğer yatlar yarışı bitirirken biz anca start alabiliyorduk.  Allah’a şükür hiçbir yarışı kazanamadık. O yüzdende Murat’ın isteği ile gurubumuzun adını yavaş ve ağır hareket eden anlamında Carettalar koymuştuk. Carettalar olarak Murat’ın  deniz sevgisini ve tutkusunu yarışmalarda sürdürmeye kararlıyız. Gerek turizme gerekse Türk denizciliğine ve yelken sporuna çok desteği oldu. Murat’ta bir cerattaydı nur içinde yatsın…” dedi.

Murat’ın Anıları Gökova’nın Maviliklerinde Yaşayacak

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen  ise “Murat her türlü sporu yapan, yaşam, doğa, çevre ve deniz tutkunu bir arkadaşımızdı. Yıllarca bu denizlerde birlikte yarıştık, bugün O’nun anısını yaşatmak için yine teknede yine denizlerdeyiz, anısı Gökova’nın maviliklerinde yaşayacak. Biz Carettalar olarak aramızdan ayrılan Sadun Boro ağabeylerimizi de unutmayacağız…” diye konuştu.

Konuşmaların ardından üzerinde Caretta yazan çelenk hep birlikte denize bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.