Bodrum Gündem

Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Taşındı

 

Vali Orhan Tavlı, Yeni Hizmet Binasına Taşınan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu…

Muğla – Bodrum Gündem Haber

Muğla Valisi Orhan Tavlı, onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, vatandaşa sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Valilik bahçesinde bulunan ek binada 20 Temmuz 2020 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yürütmekte olduğu TC kimlik kartı, pasaport, sürücü belgesi ve vatandaşlık iş ve işlemleri hakkında İl Müdürü Ayşe Serap Güney’den bilgiler alan Vali Orhan Tavlı, birimleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasına taşınmasıyla vatandaşlara daha kaliteli, sağlıklı ve nitelikli bir ortamda hizmet sunulacağını belirten Vali Orhan Tavlı, Nüfus Müdürlüklerinin vatandaş odaklı çalışan kurumlar olduğunu bu kapsamda yeni hizmet binasının tüm ihtiyaçları karşıladığını ifade etti.

İncelemeleri sırasında Vali Orhan Tavlı’ya Muğla Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ve Ayhan Yazgan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.