Bodrum Gündem

Dilenciler Ve Seyyar Satıcılara Göz Açtırılmıyor

Dilenciler Ve Seyyar Satıcılara Göz Açtırılmıyor

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yarımada genelinde dilencilere ve izinsiz seyyar satıcılara yönelik denetimlerine devam ediyor. Yakalanan dilenciler ve seyyar satıcılar yasal işlem uygulanıp ilçe dışına çıkartılıyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum genelinde özellikle tatilcilerin yoğunluk oluşturduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, dilencilere yönelik operasyonlarına da hız kesmeden devam ediyor. Özellikle pazar yerleri, kavşaklar, yol kenarları ve sahillerde denetimlerini sıklaştıran ekipler, dilencilik yaptıklarını tespit ettikleri kişileri yakalayarak Kabahatler Kanunu çerçevesinde yasal işlem uyguluyor. Mevzuat doğrultusunda kimlik tespitleri yapılan dilenciler, üzerlerinden çıkan paralara tutanak düzenlenmesinin ardından uyarılarak şehir dışına çıkarılıyor.

Yapılan denetimlerde seyyar satıcılara yönelik çalışmada gerçekleştiren ekipler, yetkileri doğrultusunda her türlü olumsuzluğa müdahale ediyor. Ekipler ayrıca izinsiz ilan dağıtan ve kamusal alanlara izinsiz afiş asan şahıs ve firmaları da tespit ederek gerekli cezai işlemi uyguluyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.