Bodrum Gündem

Ölüm Nedeni İntihar Değil, Beyin Kanaması ve Akut Pnömoni

Ölüm Nedeni İntihar Değil, Beyin Kanaması ve Akut Pnömoni

Geçtiğimiz Ocak ayında evinde ölü bulunan ve olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrası intihar ettiği değerlendirilen Erkut Ertuna adlı vatandaşın, beyin kanaması ve akut pnömoni nedeniyle vefat ettiği ortaya çıktı…

Bodrum Gündem Haber

12 Ocak’ta Turgutreis Mahallesi’nde yaşamını sürdüren, evli ver bir çocuk babası 42 yaşındaki Erkut Ertuna adlı vatandaş, evinin yatak odasında ölü olarak bulunmuştu. Evinde yaşamını yitiren Ertuna’nın ani ölümü yakınları ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde intihar ettiği düşünülen Ertuna’nın cenazesi jandarma ve savcı incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Muğla Adli Tıp Kurumu’nun Ertuna’nın ölümü ile ilgili raporu geçtiğimiz günlerde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştı. Raporda “Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nden alınan otopsi raporuna göre, ölüm sebebinin subaraknoidal kanama ve akut pnomoni nedeniyle meydana gelmiş olduğunun anlaşıldığı” belirtildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı bu rapor ve tanıkların ifadesi üzerine olayla ilgili başlattığı soruşturmada “Kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına” karar vererek, soruşturma dosyasını kapattı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.