Bodrum Gündem

“Nuh’un Gemisi – Boğaziçi” konulu çok özel  bir konferans

“Nuh’un Gemisi – Boğaziçi” konulu çok özel  bir konferans

Ender Güzey 30 Ağustos günü saat 17:00’de “Nuh’un Gemisi – Boğaziçi” konulu bir konferans veriyor.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

“ARThill” Ender Güzey’in farklı dönemlere ait eserlerinin dönüşümlü sergilendiği ve uluslararası sanat etkinliklerinin gerçekleştirildiği bir kültür platformu.

23 Temmuz ile 31 Ekim arasında da Ender Güzey “Nuh’un Gemisi  Kalıntıları” resim ve heykel müzesi sergisi meraklıları ve sanatseverleri bekliyor. Bu sergi kapsamında da 30 Ağustos gibi çok anlamlı bir günde “ARThill”de saat 17:00’de gerçekleştirilecek olan “Nuh’un Gemisi – Boğaziçi” konulu konferansa Pandemi kuralları gereği sadece 20 kişi ile sınırlandırılmış durumda.

Bu sergi ve konferans için Pandemi kuralları gereği randevu almanız gerekiyor.

ARTHİLL…

“Bütünsel Sanat” ekolünü Türkiye de temsil eden uluslararası tanınan sanatçı Ender Güzey, Bodrum yarımadasının büyüleyici doğasının içinde yer alan antik kent Syangela’nın karşı yamacında bulunan ARThill’i kendi özgün mimari tasarımıyla bir “Sanatçı Müzesi” olarak inşa etmiştir. Mitolojide tanrıçalar geçidi olarak anılan tarihi Leleg yolu üzerinde Güzey’in “Bütünsel Sanat” felsefesini yansıtan ve bir sanat objesini andıran ARThill 2016 senesinde kapılarını sanatseverlere açtı.

Her sene Eylül ayında ARThill de gerçekleşen “Tanrıçalar Geçidi” Festivali sanatın her dalından oluşan etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.