Bodrum Gündem

Ressam ve Seramik Sanatçısı Ahmet Hıdır’ın sergisi 26 Ağustos’ta açılıyor

Ressam ve Seramik Sanatçısı Ahmet Hıdır’ın sergisi 26 Ağustos’ta açılıyor

Seramik çalışmalarına Selma Belek atölyesinde başlayan ve kısa süre Ayfer Karamani ile seramikte figür ve form çalışan seramik sanatçısı Ahmet Hıdır, 16. Kişisel sergisini önümüzdeki günlerde açmaya hazırlanıyor. 

Bodrum Gündem Haber

Milta Bodrum Marina içerisinde bulunan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde 26 Ağustos tarihinde saat 18.30’da açılacak olan sergiye tüm sanatseverler davetli olduğunu kaydeden Ressam ve Seramik Sanatçısı Ahmet Hıdır sergisini şu ifadeler ile anlatıyor; “Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz, bilimkurgu senaryoları gibi yaşanan, kaygıların korkuların arttığı, belirsizliklerin bizi esir aldığı bir süreçteyiz. Gerçeğin düşe karıştığı,  bilinenlerin bilinmeyenlere yenik düştüğü günlerdeyiz. Bilgi çağının içinde, bilgi bombardımanının,  endişeleri, kaygıları, acabaları çoğalttığı, ortalığın toz duman olduğu günler. İşte bu karmaşa ve kaos içinde, kendi içimize daha çok döndüğümüz, kendi kendimize kaldığımız günlerde çıktı bu resimler. Renklerle, dokularla uğraşmak, yeni yeni resimler ortaya çıkarmak çok iyi geldi bana. “Sanat yeniler, değiştirir, geliştirir insanı ” derler ya ,işte ben de o huzuru buldum,  günlerce, gecelerce resim yaparken…Yine benim fırçam, yine benim paletim, yine  benim tuvalimdeki  insanlar,  ama bir başka sadelik, bir başka sakinlik var sanki bu  resimlerde…

26 Ağustos tarihinde Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde açılacak olan serginin açılış kokteylini üstlenen Bodrum Müdavim Lokanta Meyhane, eşsiz lezzetlerini bu kez sanatseverlerle paylaşacak.
Sanatçının son dönem resimlerinden oluşan bu sergide yaklaşık 40 eser sergilenecek. Milta Bodrum Marina içerisinde bulunan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde 26 Ağustos tarihinde saat 18.30’da açılacak olan sergiye tüm sanatseverler davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.