Bodrum Gündem

Bodrumspor’un Rakipleri Belli Oldu

Bodrumspor’un Rakipleri Belli Oldu

2020-2021 Sezonu TFF 2. ve 3. Lig’in gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Bodrumspor, yeni sezonda 20 takımlı Kırmızı Grup’ta mücadele edecek.

Bodrum Gündem Haber

Kura sonrası açıklama yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, ‘Gönlümüze göre güzel kura çektik, hayırlı uğurlu olsun. Bodrumsporluların yüzünün güldüğü bir sezon olacak.’ İfadelerini kullandı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve aralarında Bodrum Belediyesi Bodrumspor  kulüp başkanı Rıza Karakya’nın da bulunduğu yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yeşil beyazlı temsilcimizin yeni sezondaki rakipleri şu takımlardan oluştu; 1922 Konyaspor, Başkent Akademi FK, Bayburt Özel İdarespor, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyue Spor AŞ, Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediye Spor, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor AŞ, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor,, Tarsus İdmanyurdu, Turgutluspor, Van Spor FK.

2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup’ta 20, Beyaz Grup’ta 19 takım yer alıyor. TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup’ta 17, 1. Grup’ta ise 16 takımla oynanacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.