Bodrum Gündem

Doğal Değerlerimiz Belediye Eliyle Böyle Katlediliyor

Doğal Değerlerimiz Belediye Eliyle Böyle Katlediliyor

Geçtiğimiz hafta Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, Yalıkavak Küdür’de ki arıtma tesisinden denize arıtılmadan deşarj edilen atık suyu görüntüleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, bugünde Göltürkbükü’nde ormana bırakılan atık suyu görüntüledi.

Bodrum Gündem Haber

Osman Gökmen; “doğal değerlerimiz belediye eliyle böyle katlediliyor” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, geçtiğimiz hafta Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yalıkavak Küdür’de denize arıtılmadan bırakılan atık suyu görüntülemiş ve bu görüntüleri kamuoyuyla paylaşmıştı. Gökmen’in açıklamaları sadece Bodrum’da değil, ülke genelinde ses getirmesine rağmen, konuyla ilgili ne Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden ne de Bodrum Belediyesi’nden bir açıklama gelmemişti.

Osman Gökmen bugünde benzer görüntülere Göltürkbükü’nde şahit oldu. Yine Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arıtma tesisinden tonlarca atık suyun ormana bırakıldığını görüntüleyen Osman Gökmen, suyun akışını ve yarattığı tahribatı ortaya çıkardı. Görüntülerde tesisten çıkan borulardan ormana akıtılan pis su ve arıtılmadan bırakılan suyun çevreyi nasıl bozduğu açık bir şekilde görülüyor.

BODRUM’A İHANET EDİLİYOR!

Yalıkavak’tan sonra Göltürkbükü’nde de benzer görüntülere şahit olmaktan büyük üzüntü duyduğunu belirten AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen; “Geçtiğimiz hafta deniz, bu hafta orman. Bodrum’un denizi, ormanı, doğası belediye eliyle böyle katlediliyor. Söze gelince doğal değerlerin teminatı olduğunu söyleyen Muğla ve Bodrum belediyeleri, bu görüntülere ne diyecek? Bu resmen Bodrum’a ihanettir. Muğla ve Bodrum Belediyelerini çok acil bir şekilde görevlerini yapmaya ve bu katliamı durdurmaya çağırıyorum. Bodrumlu sivil toplum örgütlerine de bu katliama seyirci kalmamaları çağrısında bulunuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.