Bodrum Gündem

Ahmet Hıdır Resim Sergisi Bir Hafta Uzatıldı

Ahmet Hıdır Resim Sergisi Bir Hafta Uzatıldı

26 Ağustos ‘ta Osmanlı Tersanesinde açılan ve normal süresi 8 Eylülde bitmesi gereken sergi 15 Eylül tarihine dek uzatıldı.

Bodrum Gündem Haber

Sanatçının son dönem resimlerinden oluşan bu sergide yaklaşık 60 eser sergileniyor.

Bu sergi için sanatçının sözlerine kulak verelim;

“Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz, bilim kurgu senaryoları gibi yaşanan, kaygıların korkuların arttığı, belirsizliklerin bizi esir aldığı bir süreçteyiz. Gerçeğin düşe karıştığı,  bilinenlerin bilinmeyenlere yenik düştüğü günlerdeyiz. Bilgi çağının içinde, bilgi bombardımanının, endişeleri, kaygıları, acabaları çoğalttığı, ortalığın toz duman olduğu günler. İşte bu karmaşa ve kaos içinde, kendi içimize daha çok döndüğümüz, kendi kendimize kaldığımız günlerde çıktı bu resimler. Renklerle, dokularla uğraşmak, yeni yeni resimler ortaya çıkarmak çok iyi geldi bana. “Sanat yeniler, değiştirir, geliştirir insanı ” derler ya, işte ben de o huzuru buldum,  günlerce, gecelerce resim yaparken. Yine benim fırçam, yine benim paletim, yine benim tuvalimdeki insanlar ama bir başka sadelik, bir başka sakinlik var sanki bu resimlerde. Bekliyorum sergime, bakalım sizlere de iyi gelecek mi resimlerim?”

Ahmet Hıdır Resim Sergisi 26 Ağustos saat 18.30’da düzenlenen kokteyl ile ve geniş bir katılımla açılan sergi, 15 Eylül akşamına dek gezilebilecek. Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi Pazartesi günleri hariç her gün sabah saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında gezilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.